25 Şubat 2013 Pazartesi

Şifon kumaşın mı var ? Model Baksana !


Kaynak


Sevgili Gonca, isteğin üzerine  şifon modeller paylaştım, lakin kıvırma ayağı kullanılmadan dikilen tek model olarak bu son etek modelini buldum.Olsa dükkan senin kuzum. Şifon kumaşın mı var derdin var yani, ama şifon kumaş da  çok güzel bir kumaş yahuu !! Makinenin kıvırma ayağını sırf bu güzel kumaş hatırına kullanmayı öğrenmek gerek değil mi ?


İnce triko ya da penye kumaş olsa da diksem dedirten kolay bir elbise.


9 yorum:

  1. vallahi içlerinden şu numarayı beğendim diye sayarak gitmeye başladım baktım yazmaya kalksam baya zorlanacağım açıkçası denemek isteyeceğim modeller çokca mevcut bu yazıda ah kıvırma ayağı ah ah. bir dikiş kursu açamayan halk eğtim ya da belediye utanın buradan haykırıyorum, çemkiriyorum, size bir sürü kötü cümleler hazırladım içimden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıvırma ayağıyla dikme videosu varsa söz bulup yayınlayacam.
      zaten halk eğitimde de kendin öğreniyon canım. sana bir kez gösteriyorlar sonra iş deneyime kalıyor.beğenmene sevindim. maalesef kıvırma ayağı şart, zaten şifon sökülen bir kumaş illaki kıvırma ayağı lazım.

      Sil
  2. ay kalbim heyecanla çarpıyor ilk defa ben sana tasarımcı linki atıcam :)))) bordolara bayıldım sanırım ben bordoyu seviyormuyum yoksa onlar mı daha güzel bilemedim http://www.jennialava.com/collections

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangi bordolar kuzu ? bakem hangi tasarımcıymış

      Sil
    2. güzel örgü tasarımlar var, ama bordo az orada. daha çok mavi ağırlıklı koleksiyon. bordo örgü elbise var onu mu beğendin ? örgü pantolon da güzelmiş yani.

      Sil
  3. evet elbiseyi beğendim, harem pantolonda hoştu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o pantolon da mankende güzel duruyor, ben kendime öyle bir şey örsem komik görünürüm sanırım.

      Sil
  4. hepside çok güzel benimde elimde şifonlar var modeller henüz belli değil bloğunuzda çok güzel elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili keskin makas, fikir verebildiysem ne mutlu bana.
      çok teşekkürler :)

      Sil