26 Kasım 2012 Pazartesi

Esen Can'dan Gelen Hediyelerim


 Çekilişten kazandığım   hediyelerim neler sayalım
1- Resimlerinde küçük sandığım ,ama elime geçince bayağı büyük bir bez bebekmiş ve çok güzelmiş, keşke çocuk olsam da azıcık oynasam şu bebekle dediğim şirin bir bebek.
 2- Üzerinde Aşk yazan kelebekli  keçe bir ayraç. A.Ş.K neyin kısaltması, kitabını okurken en uygun ayraç bu olur sanırım. Kitabıma göre ayracım oldu yahuu!
 3-Kalpli keçe bir çanta
4-Audrey Hepburn'lu bir ajanda
5- Ve de Esen Can'ın zarif ellerinin işlediği, zarif bir pano. Ben bunu boynuma kolye diye taksam abartmış olur muyum ?
 Yalnız hediyelerdeki renk uyumuna bakar mısınız, aşkın ve enerjinin rengi kırmızı :)


Tüm hayatım boyunca, bazı zamanlar hariç (yeğenlerimle oynadığım vakitler) benim başıma hiç iyi bir şey gelmez diyen ,kısmetsizliğinden sürekli dert yanan bir kişiydim. Geçenlerde Sevgili Esen Can'ın blogunda yine kısmetsiz olduğumdan iki cümleyle  bahsetmiştim.Bu sefer doğru yerde cümle kurmuşum, çünkü Esen Can'ın blogunda melek varmış, şu kızı bir şaşırtayım demiş  ve çekilişte benim adımı küçük bir meleğin eline tutuşturmuş.
Şimdi bu çekiliş insanlık için küçük bir adım olabilir , ama benim için büyük bir adım:)Çünkü kısmetsizim diye dert yandığımın ertesi günü çekiliş kazandığım için , bu olayda bir sihir ,bir mucize gördüm ve melekler beni de görüyormuş dedim.Artık bu güven varken bende, her gün bir dilekte bulunurum.
Ama  Esen Can'ın blogunda dilekte bulunacam, çünkü orada 24 saat dilekleri gerçekleştiren bir melek var. Bazı mekanların bir büyüsü olur ya, ben büyülü mekanı buldum ve de bırakmam.Uzun bir dilek listesi yapıp Esen Can'ın blogunda dilekte bulunacam.
Yani şöyle bir cümle kuracam sanırım Esen Can'ın blogunu ziyaret edince
'Esen can yaptığın etamin ne güzel olmuş' diye yorum bıraktıktan sonra
Bu arada, iyi insanların yaşadığı bir mahallede, bahçeli, güzel bir ev istiyom diye yorum bırakacam, oradaki meleğe  :)Belli mi olur bu isteğim de gerçekleşir yahuu!!

Esen Can şimdiden alışsa benim bu tuhaf  dileklerime iyi olur  :) Ne yapam , Esen Can'ın blog benim gözüme sihirli geliyor.Denemesi bedava! Gidip siz de  deneyin ,bir dileğiniz varsa oraya not bırakın, hatta Esen Can dilek defteri gibi bir bölüm mü yapsa acaba bloguna, çok mu abartmış olurum?
Sonra  dileğini yazan arkadaşların dileği gerçekleşirmiş, Esen Can da haberlere çıkarmış mucizevi blog sahibi diye :)

Teşekkürler Sevgili Esen Can  :) Allah  seni, tüm aileni korusun, hep mutlu ,huzurlu ol, tüm hayatın boyunca:)
Sevgiler...
http://esen-can.blogspot.com/

19 yorum:

  1. Bende katılmıştım bu çekilişe çok güzel hediyeler iyi günlerde kullanın şansınız devam etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Hülya Hanım ,sizin de kısmetiniz bol olsun :) sevgiler ..

      Sil
  2. Filiz hanımcığım siz kendiniz bir meleksiniz sizin hiç bir şeye ihtiyacınız yok sadece bunun farkında değilsiniz.Hediyeleriniz çok güzel iyi günlerde kullanın,Esen Can'nında ellerine sağlık.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mehtap Hanımcığım ,çok teşekkürler :)güzellik ,iyilik sizin güzel bakan gözlerinizde :)sizin gibi güzel insanlarla tanıştığıma göre ben de de azıcık meleklik var demi :)

      Sil
  3. Bence Esen Can adını Mary Poppins olarak değiştirsin :)
    Kim mi Mary Poppins?

    Mary Poppins, 1964 ABD yapımı fantastik müzikal filmdir. Birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de özgün adı ile gösterime sunulmuştur.[1]
    Film, Avustralyalı kadın yazar P. L. Travers'ın 1935 yılından itibaren yayımlanmaya başladığı aynı adlı[2] bir dizi çocuk kitabından uyarlanmıştır. Senaryosunu Bill Walsh ve Don DaGradi'nin birlikte uyarlayıp yazdıkları filmin konusu 1910 yılında Londra'da geçer (oysa uyarlandığı kitaplar 1930'larda geçer). Sihirli güçlere sahip bir dadının, Banks ailesinin küçük çocuklarına bakma görevini üstlenmesiyle birlikte onlara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralaması danslar ve müzik eşliğinde ve bir renk cümbüşü içinde anlatılır. Filmde Bert (Dick Van Dyke) süper dadının yanındaki çocuklara döner ve şöye der: "Parka mı götürecek? Mary Poppins mi? Bunu diğer dadılar yapar. Mary Poppins'le olduğunuzda hiç hayal etmediğiniz yerlere gidersiniz."
    Bu fantastik film 13 dalda birden aday gösterildiği Oscar ödüllerinden, "en iyi aktris", "en iyi müzik", "en iyi şarkı", "en iyi kurgu" ve "en iyi görsel efekt" dallarında olmak üzere 5 tanesini aldı. "Mary Poppins" e aralarında BAFTA, Altın Küre, Grammy ve Laurel ödüllerinin de bulunduğu tam 12 ödül verildi, bir 12'sine de aday gösterildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Nurdan Hanımcığım, yine bilgi dağarcığınızı konuşturmuşsunuz. uzun süredir size bir şey sormuyordum iyi oldu bu güzel bilgi, yeni bir şey daha öğrendim bugün. sanki bu filmi izledim gibi, ama bir araştırayım önce.
      çok teşekkürler güzel bilgilendirici yorumunuz için :)

      Sil
    2. Teşekkürler Nurdan hanımcım
      İmza: Mary Poppins ;)

      Sil
  4. ooo, hayat boyu cekilislerde cikacak kadar odul gelmis, bol odullu bir piyangonun amorti dahil tum odullerini kazanmak gibi bisey.

    Super, gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nursun Hanım, bu ne güzel bir sürpriz hoş geldiniz,sefa getirdiniz :)
      bu hediyeler benim içimde çok güzel duygular uyandırdı, içime bir umut tohumu ekti ki bu tohum koca bir bahçeye dönüşür diye bekliyorum.çok sağolun güzel dilekleriniz için.
      bundan sonra bana hiçbir şey çıkmıyor cümlesi yasak :)arada unutunca bu resimlere bakarım

      Sil
  5. Filizcim güle güle kullan canım hediyelerini . Hakikaten renk olarak da çok uyumlu hediyeleri çok güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bebekle oynamak için çocuk olmana gerek yok. Al onu uyu uyu uyu sarıla sarıla güzel rüyalara dal bebeğim. Şanslı seniiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay, şimdi ben de şanslı oldum demi? çok sağol canım benim :)bebeği uğurlu maskotum niyetine yanımda taşısam deli derler mi aceb? şenay ,sen ankara'da değil misin yahuu ?evet benim gelincik tarlası gibi kırmızı hediyeler :)

      Sil
  6. :))))) Amaninnnnn, benim için mi bunca iltifat bunca güzel söz, buncacık hediyeler için mi, ne ki bunlar, tez zamanda gönlünüzdekilerin hepsi gerçek olsun inşallah, hem de benim bloğuma ihtiyaç duymadan... Ne mutlu bana ki, yaptıklarım ve dahi aldıklarım kıymet bilen birini seçtiler gitmek için, güle güle, iyi günlerde kullanın hepsini, aşk ayracı da aşkların en güzelini taşısın size... Şansınızın döndüğü gün 23 kasım günü olsun daha da darılmasın size, sevgiler çook....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esen Can, güzel dileklerin için çok sağol :)çok kıymetli bu hediyeler ,çünkü güzel enerjiler getirdi bana İstanbul'lardan..
      Sevgiler..

      Sil
  7. fılızcımmmm cok şirinlerrr kuzummm herbırı ayrı guzel...keyıfle kullan ınsallahh..yazı da herzamankı gıbı şahane olmöuş elbette...şansın herzaman cok bol olsun kuzumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Serpilciğim, güzel yorumun, dileklerin için çok sağol:) iyi insanları tanıdıkça şansım ve kısmetim de açılıyor.Allah senin de bahtını açsın, gönlüne göre olsun her istediğin :)

      Sil
  8. tanıştığıma memnun oldum.
    güle güle kullan.
    takibe aldım banda beklerim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kase lezzet olur da takipçisi olmaz mıyım hiç ? ben de sizi takibe aldım :)
      çok teşekkürler :)

      Sil
  9. Canım hediyelerinin hepsi çok güzel güle güle kullan.Şansın ise herdaim devam etsin...Sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İlknur, güzel yorumun ve dileğin için çok teşekkürler :)
      Sevgiler...

      Sil