6 Kasım 2012 Salı

Güzel Bir Gün

Bugün güzel bir gün!!
Neden mi?
Çünkü yaptığı sanat eseri işlerle gönlümü, gözlerimi şenlendiren Sevgili Mehtap Kaya ile  tanıştım.
Sevgili Mehtap Hanım'ın  yaptığı güzel işleri gördüğüm vakit ,bu kadar temiz,saf,  zarif ve de güzel  olan işleri ancak zarif ,güzel ve karizmatik bir türk kadını yapar dedim ve de bugün yüzyüze geldiğimiz zaman da haklı çıktım .
Çok tatlı, hoş sohbet, güzel gönüllü, ve de karizmatik bir türkçesi ve sesi olan güzel kadın.İki saattir anneme anlatıyorum bu hoş kibar hanımı ,yetmedi azıcıkta burada anlatam,  herkes bilsin bu özel kadını ve kimse üzmesin onu !Sadece güzel sözler söylesin onun huzurunda, güzele güzelden başka kelam etmesin  kimse, bundan sonra gayrı.Güzel insan sana nazar değmesin ,gözlerin hep gülsün, hep senin kalbinin güzelliğinde insanlar çıksın karşına :)Sevgili Mehtap Hanım, Allah sizi kem gözlerden, nazarlardan korusun ,hep meleklerin kanatları üzerinizde olsun. Mehtap Hanım'ın, güzel ,kibar ve düşünceli gelinlerine de  ayrıca hayran oldum; sevecen, düşünceli,kibar, çok zarif bir hanım dedim içimden ,ben çok sevdim bu güzel hanımları yaaa !! Allah bu güzel aileyi tüm kötülüklerden korusun ,hep mutlu huzurlu olsunlar.
Nazar değmesin, Güzel Mehtap Hanıma  ve Güzel Ailesine

          FELAK SURESİ


Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min  şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.

Anlamı - Meali:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”




NAS SURESİ
Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.

Anlamı - Meali:
De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

49 yorum:

  1. kıskandım sanki ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen oğlak burcusun kıskanmassın be yaa :)acık canın çekmiştir, sende İzmir'e gel tanışalım canımmm :)hem İZmir kemeraltı çarşısında kırmızı pazen kumaşta var :)

      Sil
    2. hah canım çekti diyelim, vallahi pazen istiyorum pazen evde bir dolap kumaş var hiçbirinden bir şey dikmek istemiyorum bu aralar nasıl bir tembelim ama pazen olsa durum değişecek

      Sil
    3. aaa sen ve tembel olmak mümkün değil!! sen çalışkan oğlaksın olmaz kim nazar değdi bakem. hemen bir nas ve felak sana da okuyam tembellik kalksın üstünden.anneannem bana 30 senelik bir pazen verdi. sandıkta duruyormuş, kendine şalvar diktirecekmiş, hani şu uzun kuyruklu konya şalvarlarından. sonra kumaş yetmemiş tabii. kumaşı 30 sene önce almış, dedem hayattayken ve o pazen deseni şu an piyasada yok ben tunik olarak düşünüyorum çok güzel bir deseni var ama yaa :)pazen deyince akan sular duruyor değil mi Gonca :)adımızı değiştirip pazen aşıklarımı yapsak nee !!

      Sil
  2. ayyy canımmm cok sevındım senın adınaa....ama nıye hıc resım yokkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimlerde bize kalsın canımmm :)Zaten ben resimlerimi paylaşmam blogda.

      Sil
  3. Teşekkürler Serpilciğim:) Ankaralı marifetçiler iyi eğlenin bakem buluşmanızda :)

    YanıtlaSil
  4. Hangi arada derede, nerde buuluştun beaa.Mehtap hanım, istanbul'daymış ne yaptınızda görüştünüz bakem.Ben kıskandım asıl hıh :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selcen ,Mehtap Hanım ,bir kaç gündür burada, bugün de buluşma ve konuşma fırsatı buldum ,çok da sevdim kendisini.

      Sil
  5. kıskanma kuzum yaa haftasonuda bız bulusacaz herkesle:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ben filiz le tanışmak istiyoruuum :/

      Sil
    2. haha:) selcen, çenemle tanıştınya kız facebookta yetmez mi ? belli olmaz bir gün yüz yüze de geliriz :) fatih altaylı gibi hızlı konuşan biriyim söyleyeyim şimdiden :)

      Sil
    3. Ankara'nın taştır yolu
      her tarafı asker dolu
      10marifet askerleri :)

      Sil
    4. Kıs ben bu maniyi görmemişim.Çok küselmiiş :))

      Sil
    5. oooo bu mani ünlendi de bestesi bilen yapıldı bee :)

      Sil
  6. Nasıl ama Mehtap hanım çok şeker değil mi? :))))

    Biz İzmir' de bir kaç saat kalabildik :))

    Neyse siz görüşmeyi becermişsiniz :)))Aferim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım bu ne sürprizzz :) Evet Sevgili Mehtap Hanım, kafasına koyduğunu yaptı, İzmir'e gelince sizinle tanışacağım dedi tanıştı.Kesinlikle onun başarısı, ben sadece izmir'de bir kaç durak yol yaptım o kadar.Çok şeker ve de karizmatik hanım canımm :) benim sevdiğim kibar hanımlardan. ama çok az görüşebildik, inşallah ilerde sizinde dahil olduğunuz, güzel yuvarlak masa toplantıları yaparız, 4 köşe masa da olur, hatta masa olmasa da olur yeter ki siz güzel hanımlar olsun demii :)
      haa bu arada hoşgeldiniz :)

      Sil
    2. Hoşgördük Filiz hanımcım;

      sizin hediyenizi ben gördüm ama şahane bir şey yapmış Mehtap hanım size. Dilerim içi hep dolu olsun :)) Güle güle güzel günlerde kullanın :))

      Bir dahakine İzmir' de daha uzun kalmak mümkün olursa yuvarlak masa toplantısı yaparız elbette :) Bu gelişimiz de diğeri gibi öğlen gelip akşam döndük oldu ne yazık ki...

      Neyse mehtap hanımı gördüğümde detay ve dedikodu alırım nasılsa :))

      Sil
    3. kısmet değilmiş canımm bir daha ki sefere inşallah tanışırız :) nasipse gelir yemenden, nasip değilse ne gelir elden değil mi ?he ama hediyemi kimseye söylemem Sırrr :)nazar değmesin Mehtap Hanım'a deyuu.içini gülümsememle dolduruyorum, baktıkça yüzüm gülümsüyor da :)
      Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler Nurdan Hanımcığım :)
      İtiraf ediyom sizi çok çekiştirdim, çok gıybet yaptım ,benim sonum pek hayırlı değil gidip namaz kılıp tövbe edem bari.
      ama iyi şeyler söyledim bu da gıybete girer mi yaa!! gidip bir müftüye sorsam mı acep 24 saat müftü hizmeti var mı ki :)

      Sil
  7. Hea? Ne dediniz bak şimdi merak yaptım!
    Mehtap hanım da ketumdur ne konuştuğunuzu der mi ki acep?

    YanıtlaSil
  8. Mehtap Hanım söylemezse ben hiççç söylemem, sizin ne kadar akıllı bir hanım olduğunuzu konuştuğumuzu:) bakın hiç söylemedimmm benden sır çıkmaz haa !!

    YanıtlaSil
  9. Filiziiiiim,
    Bir arkadaşım konuşur konuşuur sonra, kara kedi görünce yaparız ya kulağımızı çekip, öpücük atar gibi :))
    "Amaaaan gıybet olmasın ,sohbet olsun" derdii ahahhahhah ne kadar faydası olur bilmem amaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazık ya kara kedileri görünce cin görmüş gibi yaparlar. asıl kedinin insan görünce Allahım sen beni bu insanlardan koru demesi lazım. ben hiçbir kara kedinin insana zarar verdiğini görmedim nedir bu hayvancağızların insanlardan çektiği, kara kedi uğursuz deyi adını çıkarmışlar yazık.
      Sizde güzel sohbetler edersiniz artık ankaralı marifetçilerle :)
      ben senden bahsediyorum anneme, kardeşime zaten. bir yarışmada ikinci oldu dedim, hatta gösterdim yaptıklarını.karadenizli cengaver hanım diye anlattım aileme seni :) kulaklarını çınlatıyom yani arada :)bana zorla blog açtırdı dedim. annemde blog nedir çok bilir de sanki aman kötü yola düşme dedi. annemin kafasında blogla ilgili nasıl bir şey canlanıyorsa artık :)küçükkende kimseden gazoz almayın derlerdi nuri alço filmleri yüzünden. ulenn sanki gazoz alacak adam var bu zamanda, adamlar gazozu bile hanımlara aldırıyor beee !! kadın parası yiyen erkek türü çıkmış :)

      Sil
    2. Annenin ellerinden öp, yanaklarını sık:)) gerçi senin gibi bir oğlak inasanından imkansız bişi istedim ama yapabilirseen :))
      Yarına harıl harıl hazırlanıyorum.Fincanlardan yapıyoruum .) Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır hesaaaabıı .)
      Bu arada evet, artık biz alcaz erkeklere ilaçlı gogozlarıı ahahhhahah

      Sil
    3. senin için elini öpecem ama yanak sıkmak kısmını yaparsam annem ne oldu dünyanın sonu mu geldi der. dünyada sevgimi gösterdiğim ,yanaklarını sıktığım ve bütün gün oynasam sıkılmadığım tek varlıklar çocuklar. benim soğuk oğlak tarafım çocuklarda hiç kalmaz.demek beni soğuk oğlak biliyon haaa benimle tanışsan şaşırırsın bee ben sadece kötü olduğunu bildiğim insanlara soğuk tarafımı gösteririm iyiler korkmaz benden.
      sana kolay gelsin :)

      Sil
    4. Benim annem oğlak kısıııım :)) seni görmeden tanıyorum beeeen nabeeer? :))) şaka bir yana tanıdığım bütün oğlaklar mı aynı olur be kardeşim:)) hepiniz aynısınız işteee :)

      Sil
    5. gonca'da oğlak bir de ona sor bakalım oğlaklar nasıl ? bu arada annemin elini öptüm ? annemi en çok güldüren evladı benim ne haber benim esprili yanımı gör bakalım soğuk oğlak mı? sadece canım yanınca sinirli oğlak olurum, ama genelde espriliyim ülennn :)annemle resmi ilişkim yok ki benim babayla resmi :)

      Sil
    6. Gonca kim kıııs :)) senin yükselenin boğa demek ki :))))) benim gibi yılışıksın.Babacığımın kulakları çınlasın, yılışık diye sever benii ehhehhehhehe

      Sil
    7. pazen güzelimizi sen tanımıyon bee serpile dikiş kursu açtı özel :)
      aha blogu http://ornitorenkhandmade.wordpress.com/
      git üye ol ben ordan pek çıkmıyom
      evet yılışıkım biraz evin soytarısı diyebilirsin :)

      Sil
    8. 10marifetten biliyorum bu ismi ama görmedim hiç, bi bakem bakalım.Yılışık:))

      Sil
    9. bak bakalım yılışık 2 :)

      Sil
    10. Baktım gııı bakmam mı?Sen dersin de, takibe bilem aldım :))

      Sil
  10. Anaaaaammmm ben bunu görmemişimmmmmm :) Vallahi çatladııııım hem Seninle hem de Mehtap Hanımla tanışmayı çok isterdim gerçekten iki kere çatladım yemin ederiiiiiimmmmm :) Biz burda dikişlere dalmışız siz gizli gizli buluşmuşsunuzzzzz (Sanki ilan etseni İzmire gelebilecekmişim gibi söyledim :D ) Çok sevindim bir yandan da senin adına Filizcim :) Ne güzel birileriyle tanışmak çok hoş bir duygu değil mi :) Sen İzmirde herkesten uzaktın çok sevindim Ankaraya da gidemiyorsun buluşmaya İstanbulda sergiye de gelememiştin :) Şimdi senin adına sevindim ama kendi adıma çatladım yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Şenaycığım :) inşallah bir gün seninle de yüzyüze sohbet ederiz. Mehtap Hanım'la inşallah sen de tanışırsın, çok zarif bir hanım, tıpkı yaptığı işler gibi kendi de zarif. ben de çenesi düşük, hızlı konuşan biriyim, benimle tanışmak istediğinden emin misin? bak dileğin birgün gerçekleşirse sonra şikayet etme kuzum :)

      Sil
    2. Hahaha :) Ne olsak birbirimizin çenesini toplarız yerden o zaman :) Al birimizi vur ötekine desene :) Çok isterim seninle tanışmayı elbette sorulur mu bu :)

      Sil
    3. abim 2 sene önce Ankara'daydı keşke biraz daha uzun kalsaymış ankara'da o zaman kesin gelirdim Ankara'ya tanışırdık.şimdi zor artık ankara yolları.sende ankaralı olacan orada bir sürü marifetçi var sıkılmazsın. ama benim çenem hiç birinde yok be yaa :)

      Sil
    4. Hahaha :) Çeneni sevsinler senin :) Bir gün bir yerde be Filizcim... Olasılığı bile heveslendiriyor insanı... Bir gün bir yerdeeeeeee :)

      Sil
  11. Blogunuzu yeni keşfeden biri olarak çok sevdim. "Esin perisi" Harika bir blog adı! :]Çok sevdim, bundan sonra sık sık uğrarım buralara, sanırım benim yorumlarımdan bıkacaksınız. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Burcu Hanım :) blogum daha yeni açıldı ,bir şey kaçırmadınız korkmayın. ben yorumlardan sıkılmam yahuu! sık sık uğrayabilirsiniz, ama ben tembel bir blogcuyum diğer blog sahipleri gibi benim blog gündemi pek sık değişmez.Blogumun ismi güzelde bir de isminin hakkını verebilsem güzel olurdu :)
      teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
    2. bana çok ilham verdin esin periiiim .)

      Sil
    3. ne ilhamı verdim güzel selcen :)

      Sil
    4. aşkolsuun, yarışma ürünlerimin isminiii.Yapım aşamalarındaki yardımlarınızıı ben unutmuyorum kiii :)

      Sil
    5. ayyy çok yorucu iş yapmışım yahuuu haha :)

      Sil
    6. Sıkılmazsanız yorumlarımdan hiç problem yok. :] Anlıyorum sizi zaten ben de üşengeç bir blog sahibiyim. :] Ayrıca kendinize haksızlık ediyorsunuz. :]

      Sil
    7. Sevgili Burcu, sıkılmam yorumlarından, zira ben de başkalarına bol bol yorum yapıp duruyorum, benim çene kimsede yok canımm :)sıkıldığım tek konu yaptığım işleri fotoğraflayıp, buraya yüklemek ,onun dışında bir de otobüs beklerken sıkılırım başka aklıma gelmedi.Çok teşekkürler:)

      Sil
  12. ne güzel adınıza sevindim.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Sevgili Mormenekşeler, ne kadar güzel bir rumuz adınız var.Güzel ,sürpriz bir buluşmaydı MEhtap Hanım'la buluşmamız :)
      Sevgiler...

      Sil