1 Kasım 2012 Perşembe

Mavi Uzun Hırkam



Geçen kış ördüğüm, uzun, mavi kışlık hırkam karşınızda!!Kışın gelmesini bekledi insan içine çıkmak için. Beklediği poşette biraz bayılmış, kolonyayla ayıltıktan sonra yayına aldım kendisini, nasıl ayılmış mı biraz ?
Kışlık mavi bir yün kullandım, 'mavi renk olduğunu görüyoruz zaten diyen ''varsa renk körü bilgisayar ekranları varsa diye açıkladım canımm! Engelli bilgisayarlara da hizmet var benim blogda bir kere :)Benim laptopum ekranı gibi sizinkinin de içi geçmişse diye, önlem babında rengini açıkladım :)Ne kadar düşünceli, zarif bir hanım oldum bu günlerde kendimi tanıyamıyorum :)En önemli özelliğimde alçak gönüllü olmam zaten.Hiç kendimi överken gördünüz mü beni kuzum ?

13 yorum:

  1. oooooo ba yııll dımmm...fılızcımm bu da harıka olmuş tatlımmm...supersın ..supersınnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de Süpersin Serpilciğim kadrolu yorumcum benim :)yorum yapan ellerin dert görmesin, tomar tomar altın görsün inşallah :)

      Sil
  2. aminnnnnn...hep beraber ınsallahh tatlımm...eee sen benım ızledıklerımdesın canım yenı bır paylaşımında göruyorum hemen:))

    YanıtlaSil
  3. Kadrolu yorumcu olarak bende geldim.Ben sadece dikiş diktiğinizi zannediyordum maşallah elinizden her iş geliyor bu hırkada çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mehtap Hanım ,sizi de kadroya aldım gitti. yalnız maaş,yol, ssk, yemek yok beleş çalıştırıyorum yorumcuları ona göre :)Bu aralar dikişi bıraktım, örgücü oldum. son iki senedir örgüye merak saldım bu örgülerde onun sonucu.Çok sağolun yorum yapan elleriniz dert görmesin :)

      Sil
  4. Çokgüzel olmuş zor olduğu her halinden anlaşılıyor vallahi sabır işi tebrikler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOk teşekkürler Sevgili Ayşegül:) oğlak burcu sabrı var galiba ama sadece örgü için geçerli :)

      Sil
  5. Çok hoş bir hırka olmuş.İyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  6. Rengi de modeli de harika.
    Sevgiler ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyy eldivenler kreliçesi Okuyan hoşgeldin ve çok teşekkürler :) Sevgiler..

      Sil
    2. Çok hoş buldum, pek de mutlu oldum:)))
      Teşekkürler:)

      Sil