16 Kasım 2012 Cuma

Nanette Lepore | Fall Winter 2012/2013 Full Fashion Show |



Bu koleksiyona bayıldım, bir renk aşığı olarak :)

27 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. ne çabuk haberin oldu yahuu !! sayende bulmuşam :)telif hakkı istemezler umarım video için, izin lazım mı ki sonra başıma balkabağı patlamasın yavv:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. 70lerin çingene modasını yansıtıyormuş bu koleksiyon.çingene renkleri yani. en güzel ,canlı renkleri çingeneler kullanıyor zaten, o yüzden şen şakraklar ya :)

      Sil
  3. ama en cok kırmızıları sevdım ben yınede:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kırmızı her kadını şahane gösterir tabii :)aslan kadını kırmızıyı sever :)

      Sil
    2. eeee tam bır aslan olarak kırmızıyı nıye sevdıgım bellı oldu:)))

      Sil
    3. evet aslan kadını :)

      Sil
  4. Ben özellikle ilk çıkan modele ve sarı olanlara bayıldım hakikaten. Lacivert bir elbise vardı onuda çok sevdim... Yazdım bir kenara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de o sarı olanlara bayıldım bir sarı aşığı olarak:) nasılsa sende kumaş bol dik bütün modelleri şenay :)

      Sil
  5. Bugün okuduğum kafa karıştırıcı bilgi burayı da karıştırsın bakalım :)

    Aslında tek haritamız yok
    Şimdiye kadar en azından bildiğimiz şey doğum anına göre çıkartılan bir astrolojik haritamız olduğu yönünde idi. Son yıllardaki araştırmalarım öyle gösteriyor ki aslında en az üç tane haritamız var. Bunlardan ilki tabii ki doğum haritası ama onun kadar önemli olan bir haritalar ise doğum öncesinde tutulma ve yeniay/dolunay haritaları. Burada daha biz henüz doğmadan, annemizin karnındayken gerçekleşen en son Güneş Tutulmasının haritasından bahsedeceğim. Aslında aynı haritaya bizimle aynı dönemde doğan pek çok kişi de sahip ve bir bakıma bu harita Ruhun Yolculuğu kitabımda yazdığım hayat temalarına, yaşam içinde karşımıza çıkan ve bizi geliştiren koşullara işaret etmekte.Öyle gözüküyor ki aslında tek haritamız yok. Doğumumuzdan önce gerçekleşen Güneş tutulmasının haritası hayat planımız hakkında bir o kadar söz sahibi. Bu harita bizim gelişme yolundaki yüksek kapasitemizi, bilincimizi, bu hayatta farkında olmadan ortaya koyduğumuz eğilimlerimizi anlatmakta.

    Güneş tutulması ile bağlı gizli haritanın da hayat yolumuzdaki arayışlara ışık tuttuğu iddiası ile başbaşa kaldık mı şimdi?

    Yani Filiz Hanımcım Oğlak-Boğa yetmedi bir de hangi tip ve hangi ay düğümüne gelen güneş tutulmasını da bilmek lazımmış sizi daha iyi anlamak için:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla beni ben bile anlamazken astroloji nasıl çıksın işin içinden:)neee bir de ben doğmadan olan güneş tutulması da mı beni etkilemiş? ben diyorum benim bir yerim güneş görmüş tutulmuş diye.efenim ne sürpriz bir astroloji yazısı böyle. güneş tutulması beni etkilemeyecek, yırttım diyordum meğerse yükselenden yakalanmışım ya tutulmaya.
      asıl sürpriz sizin 'ruhun yolculu ' diye kitabınız mı var ?merak ettim bu kitabı şimdi?

      Sil
    2. Kitap benim değil :))))))
      Hakan Kırkoğlu' nun kitabıymış - he he
      Kitapçı da baktım benim güneşim yengeçte tutulmuş yanpiri yürüyüşümü ondan almışım zaar :))

      Sil
    3. haha :)ben de diyorum Nurdan Hanım, gizli ünlü yazarlardan mı? bir cümle bu kadar yanlış yorumlanır güneş çarptı beni sanırım :)

      Sil
    4. Hakan abiden kopyaşadığım cümlelerden öyle. Zaten buraları karıştırsın diye bıraktımdı notu!

      Gelincik tarlalarında güneşte çarpabülü, ayu da çıkabülü, daş da düşebülü!
      Dikkat lazım netçede!

      Sil
    5. gelincik tarlasından yılan çıkmasın yeter, ayı ve taşla baş ederim:)
      ben nirden bilem sizin yazıyı alıntı yaptığınızı canımm !! sizin cümleleriniz sandıydım been:)

      Sil
    6. Blog değil ama kafalar karıştı :)))

      Sil
    7. şimdi sizi herkes kitap yazmış olarak bilecek, artık kitap yayınlamak size farz oldu , başınıza iş aldınız :) benim suçum yok bi kerem :)

      Sil
    8. bak işte gelmişsiniz yine bir araya ama ben yine anlayamadım tutulma yükselen işlerini

      Sil
    9. Gonca sanki ben çok anladım da:) ben yalnızca boynumun tutulmasından anlıyorum ,ne anlarım güneşten, aydan :)doğum haritamı çıkardım, sadece yükselenim kısmını anladım, diğer bilgiler çince gibi geldi bana.

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Sevgili meralice hoşgeldiniz :) neyi göremediniz efem ?

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. Tasarımcı tarafımıza hitap ettiği için belki de, bayılırım defile izlemeye. Baştaki giysilerin kumaşları babaannemin perdeliklerinin desenine benziyor. Yani epeyce türk motif ve renklerini hatırlatıyor. İlgimi çekti. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not: Bir önceki yorumu sildim. Çünkü yanlış yere yazmışım :)

      Sil
    2. Sevgili Gülsüm Hanımcığım ben teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :)ecnebiler yapmış, ben sadece paylaştım.Ben de bayılırım defile izlemeye. 70lerin havası varmış zaten bu koleksiyonda, sizin babaannenizin dönemindeki kumaşlardan esinlenmişler zaten, o havayı hissetmekte haklısınız efendim :)

      Sil
    3. Sevgili Gülsüm Hanım ,önemli değil istediğiniz yere yazın ben anlarım canımm :)blogun her yerine yazabilirsiniz , tüm duvarları karalayın önemli değil :)

      Sil