18 Kasım 2012 Pazar

Rebecca Minkoff | Fall Winter 2012/2013 Full Fashion Show


Bu koleksiyona da  bayıldım  şimdi! Çok genç bir tarzı var, tabii kime göre genç? Şimdi Ajda Pekkan bu koleksiyondaki her bir parçayı giyse çok yakışır.Bu durumda Ajda Pekkan benden genç, benim ruhum antik dönem eserleri gibi yaşlı ve içi geçmiş. Bu tarz kıyafetlere  bakmaya bayılıyorum, iş giymeye gelince o kadar cesur olamıyorum yahuu!!  Ama  bir gün bu tarz koleksiyonlara hayran olmakla kalmayacağım, giyeceğim de, mesala 100 yaşıma geldiğimde en uygun yaş diye düşünüyorum.Nasıl iyi düşünmüşüm değil mi?
Koleksiyonda yine  benim sevdiğim renkler kombinlenmiş ,ne yapayım bloguma koymazsam olmazdı. Kendim için koydum videoları ,blogumda çok sıkılıyom , defile izleyeyim bari dedim. Yakında çizgi film koyup bir de onu izlersem deliliğimde  zirveyi yapmayı düşünüyorum .

4 yorum:

  1. El insaf Filiz Hanım,

    Tamam videoları koyun, çizgi film de seyredinde amma kısa zamanda sayısı artan bunca izleyicinize karşı da sıkılıyorum demeyin de mi?

    Kızarlar adama sonra - hımmmmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha ) benim blog izleyicisi en fazla bu kadar olur, zannetmiyorum daha yukarı rakamlara çıksın. baraj altında kalan küçük siyasi partiler gibi kalır ,hiç bir zaman meclise giremez. bu sayı bile mucize.efenim ben normalde defileyi çok izleyen bir deli olduğum için, dışarda izlemeyeyim kendi evimde blogumda izleyeyim dedim defileyi. dışarda masraflı olur her şey yaa ekonomik olsun deyuu :) daha devamı gelecek bu videoların youtube sağolsun.

      Sil
  2. O zarif hanfendi olma çabaları sanırım her kadının içinde bir ukde olarak var. :] Ben bu konuda şanslı olup giymekten çekinmeyenlerdenim ama bundan bir 10 yıl sonra ne olur giyer mi hiç bilemedim. :] Yine senin paylaştığın her şey gibi çok hoş zevkle okudum, izledim. :] :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Burcu, giyebiliyorsan giy, tadını çıkar şanslı kız seni:)sen de Ajda pekkan gibi vazgeçme, şimdi giyebiliyorsan, 10 yıl sonra da giyersin canımm:)Çok teşekkürler:) koleksiyon güzel, ben sadece youtube'den buraya çağırdım mankenleri, neyseki para istemdiler benim blogda defile yapmak için:)

      Sil