18 Kasım 2012 Pazar

Tadashi Shoji | Fall Winter 2012/2013 Full Fashion Show |


İçimde zarif,romantik  bir hanfendi gibi  giyinmek isteyen bir tarafım da var, itiraf ediyorum.Bu koleksiyona aşık oldum ne yapayım? Benim bloga da  gelsin, güzelleştirsin istedim.

10 yorum:

  1. sen zaten cok hoş cok zarıf bır genç kızsın sekerımmmm.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciğim şimdi bu güzel hanımları görünce kendimi meşe odunu gibi hissettim yahuu. iltifatın için çok teşekkürler canımm benim :) senin güzel bakan gözlerin çok zarif :)

      Sil
  2. Kıyafetler çok zarif ve romantik, zevkle seyrettim.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nowacraft, beğenmenize çok sevindim. Ben de bayıldım bu kreasyona, bir ben görmeyeyim bu güzel koleksiyonu, dikiş seven arkadaşlara da fikir olsun diye paylaştım .Çok teşekkürler..
      Sevgiler...

      Sil
  3. Çok güzel modeller var ,biz de dikritip kabul günlerinde giyeriz artık :)Podyum da hatunlar çok güzel taşıyor.Bizim ortamlara uydurmak zor biraz :)Mesela benimde 70-80 li yıllardaki korseli modeller var ya eldivenli olanlar ,çok hoşuma gider.Gördüğümde ahh keşke o devirde yaşasaydım dedittirir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hayaliatolye, aslında arap kadınları bu modellerin alasını diktirip evlerinin içinde giyiyormuş. dışarda kara çarşafla gezip evde pırlantalı,transparan, en baştan çıkartıcı elbiseleri giyiyorlarmış .yani biz düğünleri bekleriz güzel giyinelim diye onlar evin içinde böyle dolaşıyor. tabii parası olanlar. biz evde eşofmanla dolaşıp, dışarı çıkarken süsleniyoruz, biz de evde kendimiz için böyle giyinip dolaşsak deli derler mi aceb?moda sürekli geçmişi tekrarlıyor zaten ,belki senin sevdiğin dönem kıyafetleri yine moda olur.ya da sen bekleme, kendi modanı kendin yarat.

      Sil
  4. Ahh o hatunları biliyorum,bir defasında tv de görmüştüm.İstanbul da paparazilere yakalanmışlar.Kafalarında türban,altlarında mini etek,o suratlar kızılay yapmış gibi estetik çok şaşırmıştım.Dediğin gibi biz de hep dışarı çıkarken giyiniyoruz,Aslında ev de öyle dolaşınca deli demiyorlar da adın kokoşa çıkıyor :)Bir de ben kendi adıma rahat bi insan olduğum için giyinik hayatta rahat edemiyorum.İnşallah benim sevdiğim modeller moda olur,yoksa o kıyafetlerle asla dışarı çıkamam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadın her yerde kadın illaki hevesleri var, süslenmek ister. kadını zincirlere vurmaya çalışsalarda yaradılışında var süslenmek, estedik görünmek göze. ben de bu amerikan dizilerindeki gibi saç baş yapılı, makyajlı, güzel elbiselerle evde dolaşmak isterdim. hayalde güzel de gerçekte öyle rahat olmuyor, başım ağrıyor yahuu!! eşofmanın rahatlığı gibi olmuyor canımmm:)

      Sil
  5. Doğru söze ne hacet,aynen öyle kadını zincire vurunca görüntü kirliliğine de katlanacaksın :)eşofmannn yerini hiçbişey tutamaz ,ohh yumuşacıkkkk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz süslenmek için düğün bekleyen hanım olmaya devam edelim :)

      Sil