13 Aralık 2012 Perşembe

Elie Tahari Resort 2012


KAYNAK
En çok ayakkabıları sevdim. Böyle ayakkabı üretseler bile asla giyemeyeceğim için ancak kedinin ciğere baktığı gibi bakarım :(
Neden taraklı ayaklar için de böyle ayakkabı üretmiyorlar ?Bu dünya zayıflar ve küçük ayaklar için mi yaratıldı?
 Benim de canım var, ben de insanım ulenn!!  diye haykırasım var.
Ayakkabı almaya gittiğimde, sevdiğim bir modeli bulduğumda, ayakkabıcının şu cümlesinden nefret ediyorum !!Sizin ayak nosuna göre bu modeli çalışmıyoruz. Yani benim ayak ancak anneannemin namaz meslerini giyebilir.Bu yüzden hayatta en nefret ettiğim şey ayakkabı almak.Bir de şu söz vardır 'bütün kadınlar  ayakkabı almayı çok sever.'' Bu cümleyi kim söylediyse gelip beni ayakkabıcıda görsün, suratım kıpkırmızı ve kulaklarımdan dumanlar çıkarken. Kardeşim ayakkabıcıya şöyle der' normalde çok sevimlidir ,ayakkabıcıda bu hale geliyor'.
 Yani beni sinirlendirmek istiyorsanız beni ayakkabıcıya götüreceksiniz ,3. dünya harbini ben başlatabilirim o sinirli hallerimle. Kafama silah dayanacak hale gelmeden ayakkabı almıyorum .Kardeşim  kolumdan ite kaka ayakkabı almaya götürür, o da giyecek bir ayakkabım kalmadığı zaman. Ayağıma uyan bir ayakkabı bulunca parçalanıncaya kadar giydiğim için. Ne yapayım yüzyılda bir benim ayağa göre ayakkabı üretiliyor.
Maya'ların takvimine göre kıyamet kopar ama benim ayağa göre güzel model ayakkabı numarası çalışılmaz bu dünyada.
 Bilimde ,ilimde ileri giden insanlık, benim ayağa göre, sevdiğim model ayakkabı üretmeyi başaramadı. Uzaya mekik fırlatmak  daha kolay demekki :(

28 yorum:

  1. :) Filizcim ayakkabılaara ben de bayıldım :) Kreasyon harikaymış bayıldım bayıldım ama bu ayakkabının her rengi daha çok dikkatimi çekti inan :) Kuzum vardır senin ayağına göre ayakkabı :) Öyle söyleme boşver bu ayakkabılar her yerde giyilmiyor zaten :D Boşver giymesekte olur değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ölmeden bir kerecik giysem fena olmazdı canımm :)ayakkabıların rengide, modelide güzel ...biraz ilham versin dedim bu koleksiyon dikiş severlere. renk kombinasyonları falan harika, bu modacıyı seviyorum.
      sağol şenay'cığım :)
      aslında ayakkabıcıların tavrı sinirimi bozuyor.
      çok nadir işini güzel yapan ayakkabıcı. sezon sonu indiriminde ne güzel ayakkabılar satılıyor ucuza, ama bana uygun numara olmadığını bildiğim için hiç bakmıyorum bile.

      Sil
  2. haha koptum filizcim çok tatlısın :))
    bu muhabbet bana çok tanıdık geldi ama kardeşin ben oluyorum sende benim kardeşim. bende kardeşim ayakkabıcıyı dövme noktasına gelince aynen anlattığın gibi normalde çok tatlıdır açıklamalarına dalıyorum. kardeşimde çok yakınıyo ama boşverin yaa ayak bu varsın büyük olsun geniş olsun noolcak yere sağlam basmak iyidir ;)
    bu arada paylaştığın şeylere bayıldımmm bazıları çok tarz ama bende böyle durmazki :( anam bunlarda çuval giyse yakışıyo çok sinir bozucu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhhh kardeşini çok iyi anlıyorum .
      Sevgili X madame, zaten mes modeli gibi ayakkabı giyince ayağım sağlam basıyor yere canım :)
      hee bunlara çuval versen yakışır, Allah özenip yaratmış canımm :) bizde uygun olan parçaları seçeriz içinden, aynısını giyecez diye bir kural yok.
      bunlarda yaşlanacak nasılsa demi öyle kendimizi teselli edelim bari :)

      Sil
  3. ♫♫♫ ♫♫♫ Pom di pom di pom ♫♫♫ ♫♫♫,♫♫♫ ♫♫♫ Pom di pom di pom ♫♫♫ ♫♫♫,♫♫♫ ♫♫♫ Pom di pom di pom ♫♫♫ ♫♫♫,♫♫♫ ♫♫♫ Pom di pom di pom ♫♫♫ ♫♫♫

    Sözcükleri istediğiniz gibi yerleştirmek serbesttir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) çok ilginç bir yorummuş:) hangi konçertonun melodisi aceb?

      Sil
    2. Telefonunuz kapalı, size söyleyeceğim bir konu var.
      telefonunuzu açın bi hele :))
      Konçerto meselesi de açıklığa kavuşur :))

      Sil
  4. Filizcim bu hesabımın kotasına nasıl bakıcam ecep sen bakmışsınya picassadiye ara ara bulamdım ben nereden olduğunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://picasaweb.google.com/home
      yukarda fazer upload tıkla sağda gösterge var

      Sil
    2. Tamam gördüm Filizcim...
      Neredeyse yaarısını doldurmuşuuuummmm :) Bundan sonra daha da küçük boyutlarda resim eklemeliyim, o zaman kotadan da yemiyormuş o şekilde ayarlamalıyım :) İyi oldu bunu öğrendiğim :)
      Teşekkür ederim... 814 fotoğraf eklemişim ama yuh bana :D

      Sil
    3. url olarak yükleyip kotanı çoğalt bari benim ki yükseldi url olarak yükleyince. facebook'a yükleyip ordan fotonun linkini kopyalayıp yükledin mi kota hiç değişmiyor.

      Sil
    4. Bakıcam artık :) Facebookta gizli başka bir hesap açarım ya da dikişlerim için başka bir face hesabı açarım ben şu an kullandığım face de o kadar curcuna paylaşmak istemiyorum arkadaşlarım sonra bana sinirli mesajlar yazmaya başlarlar :) Ben gizli bir hesap falan deneyeyim bakalım çözcem çözcem az kaldı haha :)

      Sil
    5. fotoğrafları sadece kendin görecek şekilde yükleyebilirsin başkası görmez facebookta zaten.oradan bloga atacan.

      Sil
    6. facebookta sadece ben ayarı yap yüklediğin albümlere kimse görmez

      Sil
  5. http://fashionadictas.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://fashionadictas.blogspot.com/2012/01/sandra-backlund-y-el-arte-cinetico.html
      bu sayfadakiler sıradışıymış

      Sil
    2. Biliyorum; ona göre bakın didimdi...
      :)) Telkifim de hala geçerli :)))))))))))))))))))))))))))))))))

      Sil
    3. :) jürinin içinde 10marifet editörleri de var:)

      Sil
    4. teşekkürler :) çok güzel bir blogmuş çok çok :)

      Sil
    5. Aman efenim; bir faidem olmuş ise bahtiyar olurum ancak :))

      Sil
    6. iyi kalpli güzel insan :)

      Sil
  6. ay hangisine bayılcağımı şaşırdım...cnm ben senin o dediğin ayaklara sahibim keşke taraklı olsaydı nasıl zor böyle bilemezsin.hiçbir ayakkabıda rahat edemem çok güzel görünür ama içini acıtır ayakkabı giydiğin zaman ne olursa olsun.hep yalınayak yürücem nerdeyse.batmalar,ağrılar ayakkabı vurmaları raat edemeeme hep bu ayakların sorunu maalesef.öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mormenekşeler , sürekli ayakta geçen bir mesleğin olunca ayak ağrılarını anlayabiliyorum ve çıplak ayakla dolaşmanın rahatlığını. bilim adamları uğraşıp hem görsel olarak güzel ,hem de rahat ayakkabı icad etseler biz hanımlar çok rahat ederdik. sokakta görüp hayret ettiğim hanımlar var, her gün ince ,yüksek topuk ve dar burun ayakkabı giyiyorlar ama çok rahat dolaşıyorlar.o hanımların ayağı özel mi nedir ?
      evet benimde bayıldığım bir koleksiyon ,alamıyorum bari gözüm, gönlüm şenlensin dedim.
      Çok teşekkürler
      Sevgiler..

      Sil
  7. defile mükemmeldi canım ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili bir kase lezzet, beğenmene sevindim çok teşekkürler :)
      elie tahari'nin yeteneğine sağlık :)

      Sil
  8. "Bilimde ,ilimde ileri giden insanlık, benim ayağa göre, sevdiğim model ayakkabı üretmeyi başaramadı. Uzaya mekik fırlatmak daha kolay demekki :("
    gülmekten öldürdün beni. :] Eminim abartıyorsundur çünkü kadınlar genel olarak kendileriyle ilgili şeyleri hep abartırlar. :] Ayağına baksam farkına bile varmayacağıma eminim. :] Takma kafana. :]
    Kıyafetler, seçimler falan da çok hoş, tabii ayakkabılar da. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Burcu, keşke abartsam ama öyle ayakkabıcılarda suç. benim ayak gibi büyük ayağı olan müşteri az olduğu için büyük numara model çalışmıyorlar. benim ayağa özel dikilmesi lazım ayakkabının ya da bir ömür sandelet, terlik giymem lazım. yazın parmak arası düz sandelet giyiyorum onda sıkıntı yok .kapalı burun ayakkabı bulamam bulsam da mes modeli olur.ayağım çıplakken sorun yok ayakkabı giymek isteyince sorun başlıyor .ben de aborjinler gibi ayakkabısız mı dolaşsam, bu yolları tertemiz sokaklarımızda.
      çok teşekkürler :)

      Sil