21 Aralık 2012 Cuma

Etro Bahar 2013 Hazır Giyim Koleksiyonu



KAYNAK
 Bugün 21 Aralık 2012 ve hala kıyamet kopmadı. Modacılar kıyametin kopmayacağından eminler ki 2013 bahar koleksiyonlarını hazırlamışlar.Derin bir ohh çekip aman iyiki kıyamet kopmadı yoksa Etro'nun bahar tasarımlarını giyemeden gidecektim öbür tarafa diyebilirsiniz.O kadar çabuk sevinmeyelim, Etro koleksiyonundan bir parça almak için bir emekli maaşından fazla parayı gözden çıkarmanız lazım. Bu durumda kıyamet keşke kopsaymış ulenn !! diyebilirsiniz :)
Etro'nun bu koleksiyonu kumaş desenleri bakımdan inanılmaz hoş itiraf etmek gerekirse.Biraz kimono,biraz  judo kıyafeti ve biraz da kaftan,  alın size Etro 2013 bahar koleksiyonu.Yani alabiliyorsanız alın :) Alamıyorsanız ''aşkların en güzeli seni uzaktan sevmek Etro'' diye teselli şarkısını söylemeye başlayın belki işe yarar.Ya da bu güzel desenlere benzeyen kumaş bulup kendiniz  dikin ,her şeyi devletten beklemeyin  canım !!
Ama bu kumaşlarda yok ki benim içi geçmiş kumaş satan kumaşçıda :(

14 yorum:

  1. Tüh bilsek Etro effektli bir parça da koyardık paketin içine! Evet evet bir paket yolda size geliyor. Muhtemelen yarın en geç Pazartesi elinize ulaşacaktır. Bu kıyamet yaygarası korkusuna kıyamet kopmadan gönderelim dedik :))

    YanıtlaSil
  2. neeee paketi Nurdan Hanım yahuu! nasıl yani ?

    YanıtlaSil
  3. ayyyy en sondakine bayıldımm...ayy fılızcımmm yılbası hedıyesı gelıyo sana demek ne guzell ben de heyecanlşandımm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sondaki modeli dikmek kolay Serpil, al iki dikdörtgen parça ,yanlardan dik kafayı geçirecek bir delik olsun yeter, al sana kaftan. kumaşın deseni güzel.
      ya bana bir paket yoldaymış, çok şaşkınım. ben sanırım meleklerle arkadaş olmuşum. o meleklerden geliyor bu şaşırtıcı paket. Allah onları tüm kötülüklerden korusun. çok iyi kalpli insanlar, şükürler olsun bu kadar iyi kalpli insanlar var ve Allah sayılarını kat kat artırsın.
      tabii bana paket yolladıkları için söylemiyorum bu sözleri bir çok hayır faaliyetine hiç düşünmeden katılan eylemci, iyi kalpli insanlar olduklarını bildiğim için söylüyorum.

      Sil
  4. Filiz hanım Etro'nun bahar tasarımları çok güzel ama ben sizin yaptıklarınızı özledim.
    Size İstanbul'a gelin diye boşuna demiyorum bizim pazarlarda bu kumaşlardan çok var..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım'cığım, bir tane dikilmiş eteğim var, ütülencek bekliyor onu ütüleyim sergileyecem. bakalım sevecekmisiniz?Ahhh keşke istanbul ya da Edirne'de olsaymışım :)
      çok sağolun ...
      Kocaman sevgiler....

      Sil
  5. Filizcim bu kumaşlar özel imalattır kesin bunları kumaşçıda bulabileceğini sanmam ki asla da olmaz bence :) Onun için üzülme kimse bulamaz bunları harika kumaşlar çünkü :) Onun dışında ben bunlara bakarken kimono tarzı şeyleri görünce dedim tam Filizciğimin tarzı :) Ama hakikaten o kadar güzellerki bayıldım ben de :) Ben tasarımcıları bilmem hiç sayende onları da öğrenmiş oluyorum valla genel kültürüm ilerliyor sayende, şaka yapmıyorum hiiiiç bilmiyordum bu senin paylaştıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay'cığım ,ben de internet yoluyla tanıyom bu modacıları canım, bir çay, kahve içmedim :)gel bir çayımızı iç demediler bu modacılar, o kadar reklamlarını yapıyom. belli başlı modacıların adını biliyoz ya o yeter, her gün yenileri çıkıyor, onları ben bile takip edemiyom. he ya tam benim tarzım, kimono ve çiçek desenli kumaşlar.
      bu desenleri el baskısı yöntemiyle özel yapmışlar, yani doğru söylüyon bulunacak desen değiller. benzerini bulsam da olurdu canım.
      çok sağol şenay'cığım, bu modacıların adını bir yarışmada sorarlarsa 500 milyar falan kazanırsan o zaman bir işe yarar bu bilgiler demi :)

      Sil
    2. Hahaa :) Azcık daha çalış da yarışmalara başvur :) Fakat bu sorular anca kim 1 milyon isterde çıkar bir o garip zor sorular soruyorya ondan :) Ama sana denk gelir mi bu sorular orası zor tabi haha :)

      Sil
    3. maydonoz nasıl yazılır diye sormuşlardı, yarışmacı kadın şüpheye düşmüştü.
      maydanoz mu
      maydonoz mu diye :)

      Sil
    4. anneme sorsan maydunus der

      Sil