19 Aralık 2012 Çarşamba

Pre-Fall 2012 Andrew Gn


KAYNAK
Bu tasarımlar için şu söylenebilir ,giyilebilecek çok şık parçalar  var. Desensiz ve koyu renk kumaşlar biz Türk hanımlarına daha uygunmuş ayrıca. Geniş açı bir vücut yapımız olması hasebiyle çok büyük ve karmaşık desenlerden uzak durmamız lazımmış.Roberto Cavalli  tasarımları bize göre değil yani.Biz de Cavalli giye giye ölmüştük sanki !

Anneanneme söyleyeyim, bundan sonra büyük çiçekli şalvarlar giymesin, modacılar öyle söylüyor.Anneannem modayı çok sıkı takip eder, bohçacılarda bu sene hangi kumaşlar moda diye sorsan bir bir anlatır her detayını.

10 yorum:

  1. Filiz'ciğim modeller harika,hepsi de kullanılabilir.Beyaz bluzlar hoşuma gitti.Ama senin sunumun daha çok hoşuma gitti.Annane modası:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün Hanım, azıcık da giyilebilir tasarımlar yapmışlar şükür.evet beyaz bluzlar benim de çok hoşuma gitti.Siyah ve beyaz her zaman şık ve modası geçmeyen renkler.
      Anneannemin modası çok cıvıl cıvıl
      Teşekkürler Sevgiler...

      Sil
  2. Aralarında bazılarına vuruldummmmmm. O gri bluz varyaa biraz dantel biraz triko biraz dantel biraz triko kollu :) Onu yapıcam bir ara :) Yani denemek istiyorum bayıldım resmen ona... Ve o beyaz altı dantelle süslenen ama dantel sanki kendiliğinden gelip oraya yerleşmiş oranın bir parççası olmuş gibi duran kısa kollu kaban da olmayan cekete vuruldum. Onu yapmam imkansız zaten öyle güzellikte bir kumaş ve dantel yoktur herhalde. Bayıldım. Ama o bot bitirdi beniiiiiii, ben pantolon sandıydım onu başta :) Sonlara doğru anladımki çizmeymiş, pantolon çizmeler mode bu yıl herhalde epey rastlıyorum :) İncecik çıta gibi bacaklarda harika durmuş elbette bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay'cığım sen bu modayı ucundan yakalamışsın zaten, deri görünümlü pantolonunla. uzun çizmelerden almana gerek yok, giy deri pantolonunu onun renk tonuna giden bir de bot giy, bu çizmenin havasını yakalarsın. senin ki daha kullanışlı olur. hem bu çizmelerle rahat edilmez ki giymek dert ,çıkartmak dert. bluzlara ben de bayıldım !! dantellerle süslenmiş kıyafetlere ayrı bayılıyorum. yeşil uzun bluz ve beyaz benim hemen giy ve çık modellerim arasında yer alabilir, çok kullanışlı.gri bluz etekle bile çok hoş durur ben de çok sevdim.zaten örgü kumaş kullanmışlar.sen kesin yaparsın.

      Sil
  3. Tarih tekerruden ibarettir'in en guzel ornegi modacilarda valla.

    Gizume cok asina gelen, modernlikler harmanlasmis bir sezon daha izleyecegiz desenize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru yeni kumaşlarla, eskiyi ısıtıp ısıtıp koyuyorlar önümüze, bazen iyi ısıtıyorlar sonuç güzel oluyor :) bu sene barok deseni modaymış :)

      Sil
  4. Çok hoş modeller var,yukarıdan aşağıya dördüncü benim olabilir mi Filiz'ciğim?

    YanıtlaSil
  5. ahhh !!olsa dükkan senin Sevgili Gülden'ciğim :) dördüncüye ben de bayıldım!!

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) Eek buluz kombinleri değil de pantolon buluz kombinleri sevdim :)

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil