1 Şubat 2013 Cuma

Maiyet Tasarımları



Kaynak
Bu tasarımlara bakarken şunu hayal ediyorum; gelecekte beğendiğimiz tasarımlara internetten  tıklasak ,o tasarımlar da bizim üzerimize  ışınlanıverse, üzerimizde nasıl durduğunu görüp alsak ne güzel olurdu.Tabii pahalı tasarımları almazdık da en azından denemiş olurduk :) Sanal alemden  alış-verişin olduğu ,mağaza mağaza gezme , giyip çıkarma derdinin olmadığı alış -veriş hayali.İnternetten sanal mağazaya girip, size uygun bedeni seçip, sonra üzerinizde görseniz seçtiğiniz kıyafeti.
Benim bu hayal ancak cennette olacak bir hayal yahuu!! Hayır birgün gerçekleşse bile muhtemelen ben mezarda iskelet olmuş olacağım.
 Ben öldükten sonra gelen baharı ne yapam canım!!Ben tahtalı köye gitmeden gerçekleşsin değil mi ?
Bilim adamlarını göreve davet ediyorum  ya da bilim kadınlarını :)

6 yorum:

  1. haha iyiymiş bende kandimi hayalperest sanıyordum yaa :))
    gerçekten güzel olurdu haa, internet başında olmasa bile mağazaya gittiğinde sihirli ayna gibi bişey olsa ve seçtiğin elbiseyi üzerinde gösterse çok süper olurdu cidden. bazen çok beğendiğim bir kıyafeti bile denemeye üşenebiliyorum. kışın kat kay giyinmişken soyunmak zor geliyor yazın terden üzerine yapışan kıyafet senden ayrılmak istemiyor her halukarda zor yani :))
    seni destekliyorum filizcim yetkililer bu soruna çözüm bulsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili X madame, ne yaz ,ne kış alış-verişi sevmem.kıyafetleri denemeyi sevmem. alıcı olmayıp her gün alış-verişe kıyafet denemeye giden hanımlar var hiç üşenmeden. sabah girip çarşıya akşam çıkıyorlarmış, kardeşimin anlattığına göre. ben alıcı olarak gitsem bile beğendiğim kıyafeti denememek için yanımda mezura götürüyorum.
      evet özellikle yazın terden ,kışın da lahana gibi giyinmekten alış verişte kıyafet denemek işkence oluyor.tek ,pantolonu deneyip alan biriyim. çoğu kıyafetimi mezurayla ölçüp alırım. alış-verişini sevdiğim tek şey kumaş almak. beni kumaşçıya götürsünler tüm gün bakarım, severim kumaşları :)
      senin hayal de güzelmiş.

      Sil
  2. I love black and white looks!!!!
    Have a wonderful weekend!

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Marcela, çok teşekkürler :)
      Ben de siyah ve beyaz tasarımları çok sevdim :)
      Muhteşem bir hafta sonu dilerim sana :)

      Sil
  3. Gündelik kullanıma yakın çok şık dokunuşlar. :]
    Veee dediğin gibi pahalı kıyafetleri de şıpadanak evde deneyip ne nasıl görünüyor diye bakabildiğimiz bir teknoloji olmalı. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet günlük giyilebilir tasarımlar. bir de benim hayal gerçek olsa da üstümüzde baksak bu modellere demi :)

      Sil