23 Nisan 2013 Salı

Cruciani örüyorum !!


Stres atmak ve fazla kafayı yormayan işler başlığı altında cruciani örmek var.
Benimle yolları kesişen tüm dostlarıma cruciani hediye ediyorum, bir tür imza gibi.İnşallah seviyorlardır ,çünkü dua ediyorum, bu crucianiler kime giderse şans ,sağlık ve huzur götürsün diye .
Bakalım daha kimlerle yollarım kesişecek ?  :)
Tabii diğer örgü bileklik denemelerim de fena sayılmaz canım !

29 yorum:

  1. Filiz yolun benimle kesişinceye kadar şu facebookta paylaştığın ayağa takılanları örmeyi öğrensene, birde ne zaman geleceksin buraya ne zaman kesişecek yolumuz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) İzmir'e yolun düşmediği sürece ya da konya 'da karşılaşmadığımız sürece bende bu aile varken maalesef kesişemez. bakalım hayat belki bir sürpriz yapar. ayağa takılan hangisi yahuu çok şey paylaştım çünkü.hatırlamıyorum !!

      Sil
    2. gün olur kesişir yolumuz bekle sendüşünceleride yoğunlaştır diycem ama hem şal hem bu şaşar düşüncelerde hahaha bu bileklikler gibi parmak arası geçen bileğe bağlanan bir şeyler paylaşmıştın bir ara

      Sil
  2. o nedemek kıs :) ilk defa duydum :)
    çok güzel olmuşlar ellerine sağlık...
    örgüde aşıyon kendini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili X madame ,ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım şimdi crucianiyle özdeşleştim. italyanların ünlü yaptığı bir bilekliğin adı. şans getirdiğine inanılıyor. ya da pazarlama teknikleri öyle diyelim. çok moda oldu tüm dünyada bu bileklikler.
      bunlar örgünün en kolay olan ve yormayan tarafı.
      çok teşekkürler :)

      Sil
  3. alttaki çizimde süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alttaki çizim kıytırık bir çizim, arka planda efekt olsun azıcık artistik foto olsun diye konuldu. :)

      Sil
  4. Filizcim şimdi face de yazdım baktım hemen burda da yayınlanmış :) Yollar ne zaman kesişiirrrr ne olur ne biter bilinmez ama sen yinede fazladan örüp örüp sakla herkes ister çünkü bunlardan :) Hele bir de şans getirecek güzel dileklerle verildiyse ben de havada kkaparım inan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he valla şenaycığım boş durdukça örüyorum ,ilginç olan kendime hiç örmedim bee :) bir gün yollarımız kesişirse senin de bileklerini süsleycek söz. yollar kesişsin diye örülüyor bu bileklikler.tüm dostlarımda bu bilekliklerden olsun istiyorum.
      çok sağol ver ol! inşallah seninle de bir gün yüz yüze geliriz.

      Sil
  5. Filizcim çok güzel rengarenk olmuşlar. Banada sakla bir tane:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İlknur, yollarım başka arkadaşlarla da kesişir diye sürekli örüyorum boş kaldıkça. bir gün yollarımız kesişirse söz sana da düşer bu dostluk crucianilerden.
      çok sağol :)
      sevgiler...

      Sil
  6. Yolların kesişmesi umuduyla Filiz'ciğim:)) Alttaki çizim de bileklikler de çok güzeller,ellerine sağlık.Şu sıralar ben de bileklik örüyorum,sahi Konya ne iş?Oralımısın yoksa?Bakarsın aynı köyden çıkarız :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gülden, benim asıl memleket Konya, yıllar önce İzmir 'e taşındık.artık izmirliyim Konya'ya da sene bir kez falan ziyaret amaçlı gidiyoruz.yollarımız konya'da kesişebilir mi ?
      İnşallah seninle de bir gün yollarımız kesişir de, sanada bu crucianilerden verme fırsatım olur.
      senin bileklikler eminim muhteşemdir !!
      Çok teşekkürler.
      Sevgiler...

      Sil
  7. Senden heveslenip hemen yayınladım benim bileklikleri:))Görmüş yazmışsın çok teşekkür ederim bir kez daha.

    Filiz'ciğim benim de baba memleketim Konya.Babam oradan ayrıldıklarında altı yaşındaymış.Sağlığında(rahmetle,sevgiyle ve özlemle anıyorum) biz çocukken her yıl giderdik.Annem hala her yıl gidip gelir ama benim uzun yıllardır görmüşlüğüm yok.Kimbilir eğer yazıldıysa İzmir yada İstanbul değil de belki Konya'da kesişir yollarımız:))Her halükarda seninle tanışmayı çok isterim.

    Crucianilerinden almış kadar oldum,zarif arkadaşım benim.Çok teşekkürler ve sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Senin bileklikler tam uzman işi bileklikler, çok sevdim iyi ki yayınlamışsın.
      İstanbul'a belki yine bir yarışma vesilesiyle yolum düşerse kesin yollarımız kesişir.tabii kesişmesi için Nurdan Kanber gibi uzman bir rehberin yardımını almak lazım.ya da senin yolun İzmir'e düşerse kesin yollarımız bir yerde kesişir İzmir küçük şehir , İstanbul 'a göre buluşmalar daha kolay.
      demek hemşehriyiz çok sevindim :) ben Konya'dan ayrıldığımda 15 yaşımdaydım, daha büyüktüm bu sebepten hala dilim Konya şivesidir.
      bir gün crucianilerim ve ben seninle buluşuruz inşallah güzel insan.
      Sevgiler.. <3

      Sil
  8. Sevgili Filiz'ciğim, birçok ortak nokta varmış, birincisi annelerimizin özellikleri ortak. Yahu kadıncağız bir korkuyor ki internetten tanıdığım insanlarla görüşeceğim diye ödü kopuyor, herşeyi bilmek öğrenmek istiyor. Tamam hakkı, annelik zordur diye düşünüp hoş görüyle karşılamaya çalışıyorum. İkincisi, Annem Konya Akşehir doğumludur, halen teyzemin biri orada yaşar, oraları çok severim, her ne kadar Konya merkez olmasa da. Bu arada bilekliklerine bayıldım canım çok sevdim, rengarenk. Eminim böyle gönülden verildikleri için şans getirecektir herkese..

    Sevgiler ve selamlar canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konya ve akşehirli anneler kesinlikle çok benzer korkuları yaşıyorlar. İstanbul'a gitmeden ne komplo teorileriyle savaşmak zorunda kaldım bir bilsen. Kartopu yarışması için gideceğimi biliyorlardı, ama ben kartopunun istanbul'da bizi karşılayacğını sanıyordum ,ailmede öyle dedim içleri rahatttı taki davetiye gelip aslında kimsenin beni istanbul'da karşılamayacağı, o büyük şehirde tüm kötülerin ,sapıkların insafına kalacağımı anladıkları anda büyük bir kriz yaşandı bizim evde.aileme göre istanbuldaki tüm taksiciler dolmuşcular beni kaçırabilirdi.
      ve sonuç !!İstanbul seyahatinde öyle özel insanları tanıdı ki ailem şaşırıp kaldı, bu kadar iyi, özel insanlar nasıl var olabilir dediler.
      eminim senin annen de bu özel insanları tanısa içindeki tüm kuşkular gidecek hatta senin blog dostlarını o daha çok sevecek. ilk adımı atmak önemli.
      İnşallah seninle de yollarımız kesişir de sana da bu dua ve şans dileklerimin olduğu crucianilerden verme fırsatım olur.
      özellikle annelerimiz tanışsa bayağı ortak noktaları var, çok derin bir sohbete girerler eminim.
      Sevgiler canım benim :) <3

      Sil
  9. :) Benim de var bunlardan :) Teşekkür ederim tekrar Filizcim,ellerine sağlık...
    Çok ama çok memnun oldum seninle yüzyüze tanıştığıma :) Yine gel, hep gel, daha uzun uzun oturalım bu sefer inşallah..
    Ödülü de boşver, önünde çok uzun zaman var önümüzdeki yılki ödül için, öyle güzel ki çizimlerin, öyle de özel ki, mutlaka onlardan sıradışı bir şey çıkacaktır yine, ben inandım sana, sen de inan kendine, yeteneğine, e mi canım arkadaşım, öperim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükür ki yollarımız kesişti, zaman kısıtlı olsa da yüzyüze gelmek ayrı bir güzel ,ayrı bir tatlı oluyor.İnşallah daha uzun vakitlerin olduğu ,daha koyu sohbetlerin döneceği buluşmalar yaşarız. inşallah crucianiler dileklerimi ve dualarımı senin yuvana taşır ve inşallah gerçekten şans getirir bu özel ve güzel anneye.
      sevgili Esen, senin gibi özel insanlar bana inanınca benimde kendime olan inancım artıyor. iyi ki varsın iyi ki yollarımız kesişti. bir daha ki yol kesişmesi için değişik renk crucianiler de olur söz.
      çok sağol, var ol, hep kısmetli ve şanslı ol canım benim :)
      İzmir'den kocaman Sevgiler.. :) <3 <3

      Sil
  10. gerçekten cıvıl cıvıl çok güzeller, ellerine sağlık..antalya ya gelirsen, ben de kesişirim seninle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah sevgili jasea yollarımız kesişir, kısmet bakalım.
      çok teşekkürler.
      canlı renkler insanın içini açıyor ,rengi çok çok severim.

      Sil
  11. ne güzeller rengarenk.haklısın iyi stres attırır bunlar kolay gelsin ellerine sağlık cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mormenekşeler, çok teşekkürler :)
      takan bileklerin de inşallah stresini alıyordur.
      Sevgiler...

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. :) <3
      Güzel Marcela, çok teşekkürler :)

      Sil
  13. Ne kadar guzeller!!..ama cok mu cokca bolca oldukca uzagiz ki kesisir mi yollarimiz kimbilir,ellerine yuregine saglik cok guzeller :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Değmesin yağlı boya, bloguma hoş geldin ,renk getirdin :)
      blog dünyası sürprizlerle dolu, birgün yolumuzu kesiştirir bir yerlerde bekleyip göreceğiz.
      çok teşekkürler:)
      sevgiler...

      Sil