24 Ekim 2012 Çarşamba

Çiçekli, beyaz etek

        Yayınımıza çiçekli, beyaz renkte ve balık kesiminde bir etekle devam ediyoruz. Bu kumaşı ve desenini o kadar çok sevmişim ki beyazını, sarısını, turuncusunu, mavisini, fıstık yeşilini, fuşyasını almışım. Kardeşime bu kumaştan üç tane yine balık kesiminde etek dikmişim. Kendime de 5 tane yine balık kesimli bu kumaştan etek dikmişim. Bu ekranda gördüğünüz etek kendime diktiklerimden bir örnek. Nerdeyse tüm eteklerim balık kesiminde, anlaşılan o ki eteklerde balık kesimini, bluzlarda kimono kesimini çok seviyorum.  Demek ki ben önceki  hayatımda kimono bluz giymeyi seven deniz kızıydım ;)
“Balık modeli etek seviyorsun diye ilLe de deniz kızı olman gerekmiyor, denizde başka balıklar da var. Balina, köpek balığı, kılıç balığı, yunus balığı gibi, bunları niye örnek vermiyorsun” da diyebilirsiniz tabii. Hayal benim değil mi, ben deniz kızı olmak istiyorum, ısrar ederseniz ancak yunus balığına ikna olurum;)

etek
  
etek
Resimde de anlaşıldığı üzere benim gibi narin (!) biri önceki hayatında ancak deniz kızı olur, ne mümkün balina :) Tabii birazcık iri bir deniz kızı olur, tüm deniz kızları 90-60-90 olacak diye bir kaide mi var canım? Bu yayınladığım eteğin reytingi yüksek olursa, etegin diğer renklerini de yayınlarım, beğenilmezse ilk bölümde yayından kalkan diziler gibi ilk ve son olur :)

3 yorum:

  1. eeee fılızcımmm tebrıklerr...hayırlı olsun blogunda bu arada...bu sahane ıslere bakmaktan hayırlı olsun demeyı unuttum:)))

    YanıtlaSil
  2. serpil ya blogum açılmadı daha kız. kırmızı kurdele kescez google de hiç çıkmıyor esin perisi diyince onun için bir kayıt gerekiyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. o işlerı benım oglum bılıyo bana cok anlattı ama sımdı sor tek kelımesını hatırlamıyorum kuzum:))

    YanıtlaSil