27 Ekim 2012 Cumartesi

Kırmızı örgü mantom



    Çok sevdiğim ve giymekten hoşlandığım  canım kırmızı mantom. Ahhh!Bir de ipi kaliteli çıksaydı kuzum hemen esneyip, tüylendi yahuu !!İki haftada bitirecem deyip, kafaya koyup, gece gündüz ördüm, ama bu bana bileğimde oluşan bir yumruya ve ağrıya mal oldu. Acele işe şeytan karışır sözünü de doğrulamış oldum. Siz siz olun benim gibi acele örüp, bitirecem deyip, sağlığınızdan olmayın kuzum. Manto bitti lakin benim bilek ağrım bayağı uzun sürdü.

19 yorum:

  1. ayyyyy ayyyyy ayyyyy......bbaaa yıılll dımmmm....
    askolsun ya bu gercekten cok guzelmış filizcim görmeden talıp olmuştum buna ama sım dı ıcım erıdı:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya kız serpil dümdüz örgü öyle motifli değil yani. sen alasını yaparsın bunun:)ama ben senelerce uğraştım anneme bunu ördürecem diye baktım ondan hayır yok kendim yaptım :) 10 sene önceki projemdi daha geçen kış yaptım geç bile kaldı :)çok sağol :)şimdi tığ işi motifli hırka projem var ama tembellik var şu sıra :)

      Sil
  2. kartopunun yünleriyle ör bence bir tane benimkinden güzel yaparsın :)13 yumak gitmişti sanırım buna :)

    YanıtlaSil
  3. Filiz Hanım,
    Keşke tiftiklenmeseymiş bu güzelim manto!
    Ben gri mantodan daha çok fazla beğendim ne yalan söyleyeyim. Hem aksesur ve süslemeli çok şık görünüyor gerçekten :)

    Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevgili Nurdan Hanım, rengi dolayısıyla bu daha dikkat çekici. tabii bunu ayrı seviyorum ben de kırmızı olması hasebiyle :) ayrıca bunca yoğun günler yaşarken benim bloguma zaman ayırıp, yorum bırakmanızda beni çok sevindirdi:) İnşallah sağlık ve sıhat güzel evinizde baş köşeye oturmuş hiç bir hastalığı içeri almıyordur.:)

      Sil
  4. yapacam fılızcımm...hemde hemen:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de merakla bekleyecem sevgili serpilciğim :) benimkinden güzel yaparsın, sen motif yapmayı da biliyon seni kim tutar :)

      Sil
  5. Nurdan hanımın bloğunda gördüm de geldim.Neden demezsiniz ki benimde bloğum var ,buyrun gelin diye. Çok güzel işler çıkarmışsınız.Bayıldım.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :)sevgili peşkir, ben bile arada blogum olduğunu unutuyorum, daha yeni açtım insan içine çıkacak kadar büyümedi pek utangaç blog :)her gün unutmayayım diye benim blogum var, benim blogum var, diye tekrarlıyorum. annemde yine kendi kendine ne söyleniyon diyor! ben de anneme benim blogum var anne dedim annem de ne diyecek nerde boş iş var sen onlarla uğraşırsın deyip benim blog açmamı pek destekleyen bir tavır gösterdi canımm :) çok sağolun bloguma uğrayıp güzel yorum bıraktığınız için :)

      Sil
  6. Kırmızıya hiç dayanamam.Çok güzel ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili serpil, ben de kırmızı renk aşığıyım, çok teşekkürler :) kırmızının yakışmadığı kadın tipi yoktur :)

      Sil
  7. Ne güzel blog açmışsınız,artık yaptıklarınızı burada sınırsızca yayınlarsınız:)
    Örgü mantolarınız çok güzel olmuş,ayrıca da çok sabır lazım bunu örmek için.Güzel günlerde giyiniz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Noyumberry, aksine sabırsız biri olduğum için çabuk bitirmek isteyip başından hiç kalkmadan ördüm, o yüzden iki haftada bitirdim. bir işçi sabah işe gitmek için kalkar ya, ben de mantomu bitirmek için günlük çalışma programı yaptım ve o programa sadık kalıp bitirdim. çok teşekkürler güzel yorumun için :)oğlak burcu sabırlı oluyormuş belki biraz oğlaklığım tutuyor arada.

      Sil
  8. Filiz hanımcığım blogunuz hayırlı olsun sizi burada görmek beni çok sevindirdi marifetlerinizi niye sakladığınızı hiç anlamadım paylaşımlarınız harika ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Mehtap Hanım, çok sağolun :) sizi burada görmek de beni çok sevindirdi. ben de blog macerasına atıldım bakalım sonum hayrolsun :)
    Benden de Kocaman Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  10. Ohoooooo :) Bayramda uzuuun bir tatil yapayım dedim ve bilgisayarı yasaklamıştım kendime :) Neler olmuş neler. Filizcim hayırlı uğurlu olsun bloğun gelincikli gelincikli bayıldım ben görsele... Bol bol ziyaretçin olsun ve her gelen konuşsun da konuşsun diyorum :) Yetişeme yorumlara emi :)
    Bu mantoya da bayıldım çok güzel olmuş hakikaten... Ellerine sağlık güle güle kullan. Tüylerini de azcık jiletle falan halledebilirsin belki ama buradan bir problem görünmüyor yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay, çok sağol kuzum yaa :)benimm blog kurban bayramında yayın hayatına geçti. çok sağol güzel dileklerin için :)acemi olunca azıcık yoruma bilen yetişemiyorum daha öğrenemedim yahuu :) o kadar uğraşmışım tüylenmesi beni durdurur mu giyiyom :)

      Sil
  11. bu tiftiklensede güzel be :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he valla güzeldir arada temizliyorum tiftik artıklarını yenileniyor :)mersi goncacığım :)

      Sil