30 Ekim 2012 Salı

Şifon Bluz



Evet!! Çok sevdiğim ve de çok beğenilen şifon bluzum, blogumun kara sularına adım atmış oldu nihayet.Bu bluzumu  önceden tunik olarak dikmiştim, sonra sıkıldım tunik olmasından ve kısa bir bluza çevirdim.Uzunluğunu büzgülere yedirip, annemin ördüğü, evde kalan dantel parçalarıyla ve de küçük şeffaf boncuklarla süsledim. Tabii boncuklar zamanla azıcık döküldü, tekrar dikilmek için bekliyorlar, ama dikecek kişi nerdeee !!
Terzi kendi söküğünü dikemez ya, kendi boncuğunu da dikemiyor canım!!Bu bluzum ilginçtir çok beğeniliyor. (içinde benim gibi dünya güzeli olunca tabii )Neden kendimi öven bir cümle kurduğumda, ağaçlardan gülmekten düşen kargalar görüntüsü gözümün önünde canlanıyor benim yaa !!Bu kargalar da beni takip ediyor kuzum :)

14 yorum:

  1. Ben bu tarz kolları çok severim çünkü çok tiril tiril ve güzel duruyorlar. Yakadaki detay da şık duruyor gerçekten Filizcim :) Ellerine sağlık güle güle kullanmışsın zaten yıllarca ama yine de yıllarca daha kullanmanda bir sakınca göremiyorum. O nedenle giydikçe gül emi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy çok teşekkürler ağaçlar prensesim benim :)çok beğenilince giyerim uzun bir süre, takiii ayşe teyzenin çamaşır suyunu kullanmadığım için cart edinceye kadar :)

      Sil
  2. oohhhh ne guzel dik dik giyy....ör ör giyy...masallahhh:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir senedir hiç bir şey dikmiyorum bunlar eski diktiklerim :)dikiş makinam bozulunca bir ara verdim başına geçmez oldum makinanın .çok mersi serpilciğim.

      Sil
  3. güzel olmuş şenayın dediği gibi tiril tiril

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel Yasemin Hanım da burdaymış, çok sağolun efenim :)yaz bitti, öbür yaza kadar bekleyecek bluzum, sıkılmasın diye biraz blog havası aldırdım bluzuma :)

      Sil
  4. Filiz Hanım,

    Biz geldiğimizde bu bluzü giyin! Güzel olmuş çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nurdan Hanım :)siz yaz aylarında mı geleceksiniz izmir'e çünkü bu yazlık bir bluz:)bakalım kısmet belki daha güzelini dikerim canımm :)

      Sil
    2. İzmir' e kış mı geliyor Filiz Hanım?
      Hem tarih vermem ne zamansa o zaman!
      Doğal halinize bir bakem bakem - süssüz püssüz yani!

      Sil
    3. En doğal halim sabahın körü, saçlar havaya dikilmiş ve suratsız halimdir:) kahvaltıdan sonra insana benziyorum ,kahvaltıdan önce tanımlanamayan varlık olarak düşünebilirsiniz kuzum :)Ben şu an üşüyorum Nurdan Hanım. İzmir'e benim vücut termometreme göre kış geldi bile :) şu an üşüyorum yakında donuyorum kıvamına gelirim sanırım.

      Sil
    4. Doğru İzmir' lilerin ütük olduğunu unutmuşum :)

      Kiev' de bu gece -2 olmuş üstelik daha sonbahar :))))

      Sil
  5. Yok artık -2 sonbahar mı oluyor orada ?? şuan siz Kiev'de değilsiniz demi? -2 de benim düşüncelerim bile donar yahuu!! !buzul devri yaşansa ben sanırım hayatta kalmam.Gerçi Konya'da eksinin altındaki sıcaklıklarda yaşayan biriydim, bu izmir benim dayanıklılığımı bozdu yaa!! çocukluğumda daha sağlamdım sanırım.

    YanıtlaSil
  6. çok şıklar keşke bende dikiş bilseydim ellerine sağlık sevgiler:)) banada beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Öznur çok teşekkürler. sana gelirim, ama ben bloguna ulaşamıyorum buraya blog linkini bırakırmısın lütfen.

      Sil