31 Ocak 2013 Perşembe

Biraz Model Bakalım


Kaynak
Mağaza mağaza model bakma derdinden kurtardım sizi hadi yine iyisiniz :)
Bu modeller benim aşivimde uzun süredir duruyor, yani kendi sitesinde bile bulamazsınız. Kaynağını verdim ama kaynağında bu modeller çoktan güncelliğini yitirdi, yani bulabileceğiniz tek adres benim :) Böyle hizmet Türk Hava Yollarında bile yok!!  Bir kaç mağaza gezmiş gibi olacaksınız, başınızda bekleyen tezgahtar da yok.
'Neye bakmıştınız' diye soranda yok.
Gerçi o tezgahtarların suçu yok. Patronları başlarında' müşteriye bak, müşteriyle ilgilen' diye uzakatan kaş göz yapıyor. Onlar ne yapsın değil mi? Kardeşimin bir mağazada satış görevlisi olması da onlara anlayışla bakmamı sağlamış olabilir tabii.
Hele öyle müşteriler görüyor ki kardeşim,  siz sanırsınız kölelik kalkmamış tezgahtarlar köle, müşteriler de efendi. Müşteri  satış görevlisine' sen bana hizmet etmek zorundasın tezgahtar parçası ,sen kaç kuruşluk insansın' gibi dünyayı ben yarattım tavrında davranıyor çalışanlara.
Allah yardımcısı olsun alın teriyle geçimlerini sağlamaya çalışan insanlara.

22 yorum:

  1. modeller harika filizcim yaa bayıldımm beğenmediğim yok nerdeyse o derece yaani. hele hele puantiyeli ve düğmeli gri elbise ye bittim bluzler desen birbirinden güzeller. sağol paylaşımın için arşive atıyorum bir kısmını bigün bende dikiş becerirsem :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili X madame ,yanılmıyorsam senin puantiyeli kumaşın vardı ,bu beğendiğin puantiyeli elbiseye uygun.dikiş severler için hazırladım zaten. ben de bu aralar dikişe başlayacağım ,tabii dikiş makinamla aramdaki kan davasını çözersem. hep kavgalı oluyor bizim dikiş makinasıyla buluşmamız da . dikiş makinası değil işkence makinası.

      Sil
    2. haha boşver filizcim savaşta herşey mübahtır elinden geleni ardına koyma biz senden yanayız kazanacaksııın :D

      Sil
    3. saçlarım havada dikilmiş geziyorsam, ev halkı anlıyor zaten, bu dikişe başlamış yine diye.makinayla karı-koca gibi kavga ediyoz :)

      Sil
  2. fılızcımmmm nefıs modeller secmişsinnn aaahhhhh ahhhh makınam olaydı dıkıs de bıleydımmmm:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman yarışmayı kazanırsan iyi bir dikiş makinası al serpil.
      beğenmene sevindim. Şenay'a diktirirsin sen de canım ne olcek:)

      Sil
  3. benımde bır kucuk makınam var ama senın dedıgın gıbı cok sıkıntılı ıkı kat dıkmıyor kumasları sadece tek katı kabul edıyor malesef:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok benim makina başkasının elinde güzel çalışıyor beni görünce öyle yapıyor.

      Sil
    2. yarısmayı kazanırsam alacagım öyle coookkk sey varklı :))) makınaya kalmaz para herhalde :))

      Sil
    3. yarışma üzerine bu kadar hayal kurmuyorum zira hayal kırıklığı daha fazla oluyor.ben düşünmeyi bıraktım .

      Sil
  4. Çok şık kıyafetler,seçim yaparken tombullarıda düşünmüşsün,ne güzel:))Ben en çok bluzları beğendim,Eflatunun üzerindeki tam da benlik:))Sevgiler,teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tombul insanları da düşünmüşler neyseki. herkes 90-60-90 mı canım bu hayatta demi? hem çok da yakışmış tombiş mankenlere.
      Beğenmenize sevindim :)
      Sevgiler..

      Sil
  5. Kimbilir bu fotoları yüklemek için ne kadar uğraşmışsınızdır :)))

    Güzel bir arşiv olmuş - ellerinize sağlık.

    Beğendiğim çok sayıda bluz ve elbise oldu. ama bir diken lazım :)))))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sefer o kadar uğraşmadım, benim laptop sabaha doğru tarafından kalkmış fazla kasmadı.nedendir bilinmez. kafaya göre takılıyor bu laptop canım:)
      belki dikecek biri birgün bulunur canım:)
      beğenmenize sevindim :) benim arşivi karıştırsam daha neler var !!kaynağını unutmuşum çoğunun.
      Sevgiler...

      Sil
  6. son yaptığım kemerin yakışacağı bi sürü model var..hele kahverengi kemerli çiçekli hippi kızın giydiğine bittim..emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Jasea, laptopuma sağlık diyorum artık, o kilitlenmediği sürece paylaşırım beğendiğim tasarımları. beğenmne sevindim.evet senin kemer için çok güzel tunikler, elbiseler var.

      Sil
  7. offf çok güzel modeller var yaaaaaaa dikiş bilmemek ne kötü :( sağol filizcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hayaliatölye, dikiş öğrenmek için geç değil. bu modeller heveslendirir insanı ne güzel. kimse doğuştan bilmiyor zaten dikişi.Artık internetten her bilgiye erişebiliyorsun. dikişle ilgili bilgiler, videolar var.yeterki heves olsun.

      Sil
    2. heves varda başka bişey yok neyse ;)

      Sil
    3. önce heves sonra gerisi gelir belki blog sayesinde.

      Sil
  8. Filiz Hanımcığım, sizinki gerçekten çok büyük hizmet ! Çok zahmet etmişsiniz çook. Her zevke ve iihtiyaca uygun modeller var.

    Ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nowacraft , benim arşivde çok tasarınmlar var bu konuya meraktan dolayı. benim için kolay yani paylaşmak ,laptobum sorun yaratmadığı sürece. bu aralar laptobum sorun yaratmıyor çok da zahmet vermiyor yani bu resimleri yayınlamak. bu tasarımları yapan sağ olsun.
      Beğenmene sevindim.

      Sevgiler...

      Sil