24 Ocak 2013 Perşembe

Haftanın Tasarımı Seçildim!!!



Ben elbiseyi sökmeyi düşünürken Kartopu yetkilerinden telefon aldım. Elbiseniz haftanın tasarım adayları arasına seçildi, elbiseyi bize yollamanız gerekir dediler. Ben de şaşkın şaşkın iyide ben o elbiseyi sökmeyi düşünüyordum, sanki sökmek için elbise örmüş gibi sökmeye öyle odaklanmışım ki telefondaki kişiye böyle konuştum. Sonra aklım başma geldi haaa dedim. Tabii sabah sabah 3-4 saat bir tüp gazı fark etmeden soluduğum için ve de nerdeyse nalları dikmek üzere olduğum için duruma geç uyandım.Bir de beni arayanların Kartopu'dan olduğuna inanamadım, telefondaki kişiye iyi de ben nerden bilecem sizin Kartopun'dan aradığınızı falan  diye bir de paronoya yaptım. Neyse sonra ikna oldum canım. Tüp zehirlenmesi bile şüpheci karekterimi değiştirmedi ha!
Ve sonuç bu haftanın birincisi seçilmişim inşallah büyük finale de kalırım.Bir tüp zehirlenmesi daha mı geçirsem belki işin sırrı tüpdedir yav :)
Kargoyu yollayıp eve döndükten sonra  blog arkadaşlarımdan ikndesign 'nin çekilişinin bana çıktığını öğrendim. Çok güzel hediyelermiş, fotoğraflarını çekebilirsem yayınlayacağım o hediyeleri de :) Şimdilik meraktan çatlayın :)Ya da  çatlamayın merak çatlakları lazerle bile düzelmiyor çünkü :)

28 yorum:

  1. haha :) Kııssss dalga mı geçiyorsun haakikaten zehirlendin mi Allah korusuuunnnn. Ay dikkat edin kuzuuummm anlamadan gidersiniz vallahi tövbeeeeeee... Neyse güzel şeylere dönelim :)
    Tebrike derim :) Sen seçilmeyecektin de ne olacaktı yani :) Haftanın tasarımı tasarımını göndermeli miymiş nedenki :) O kısmı ilginçmiş :D Geri gönderecekler mi yani sonradan neden istiyorlarki :D haha ben hepten kafanı karıştırayım senin şimdi :) Eminmisin ordan aradıkalrına her türlü dolandırıyorlar ya insanı :) Başkası olmasın kıs elbiseni beğenen bir atsarımcı falan :D Töpeeeeeeee..... :)
    Şaka bir yana tebrik ederim ayrıca evet çekilişi de sen kazanmışsın ne güzel güle güle kullan güzel hediyelerini Filizcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :)artık kartopu sayfasında gördüm ya eminim canım kartopu olduğuna :)kartopu firması değilse çok iyi rol yapıyorlar o zaman. yok canım sonra kartopu yetkilisinin adını verdiler serpil de tanıyor ya o hanımı sergide tanışmış o zaman emin oldum.
      Çok sağol şenayım :)çok geç onay alınca ben dedim hiç umut yok ofsayt gol değil yahuu dedim neyseki gol oldu demi :)

      Sil
    2. Hakem olarak yanlış görmüşsün işte ofsayt diye halbuki goldü o biz dedik sana da birazcık panik oldu olsun o kadar :)

      Sil
    3. sadri alışık gibi yine mi gol değil diye isyan ediyordum :) meğerse golmüş yav :)

      Sil
  2. Tebrikler !
    Çok isabetli bir karar olmuş, çok sevindim. Ah Ah bir de sökmeyi düşünüyormuşsun, nekadar yazık olacaktı...

    Çekilişi kazanmışın, ona da çok sevindim, hediyelerini güle güle kullan.

    Bu tüp konusu doğruysa, çok çok geçmiş olsun.Ama bak, hayatında bir dönüm noktası oldu belki de, şansın döndü işte. Tüple nasıl bir bağlantı kurdum, şimdi ben de anlamadım ama boş ver, hayra yormak iyidir :)

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha:) ilk defa geldi de bu tüp gaz olayı ordan bağlantı kurdum işte delice bir bağlantı canım:)
      Sevgili Nowacraft, çok teşekkürler. nerdeyse söküyordum. nerde giyecem ben bunu bari ip boşa gitmesin yeni bir şey öreyim diyorken kartopu yetişti.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Zehirlenme olayı umarım latifedir. Yok değilse çok geçmiş olsun!
    Elbiseni 10 marifetten anımsıyorum ,çok sevindim haftanın ayın hatta yılın tasarımcısı seçilmeni dilerim. Ben de göğsümü gere ger "benim de bir tasarımcı tanıdığım var" derim.

    Tekrar kutlarım!
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün Hanım, erken fark ettim. bizim ev de geniş olunca bir tüp yetmez zehirlemeye bir kaç tüp lazım.Başka bir odada olmam şanstı.Bir baş ağrısıyla kurtardım, öyle ciddi bayılma yaşamadım. neyseki çakmağı çakmamışım o sorun yaratırdı.Yani ciddi bir durum değildi hastanelik olmadım şükür.
      Güzel yorumunuz için çok sağolun, inşallah seçilir:) yılın tasarımı olmasa da ilk üçe kalsa yeter. Fazlasında gözüm yok yani :)
      Gerçi yılın tasarımı seçilse hayır demem canım hayali bile güzel yahuu :)

      Sil
  5. Filiz hanımcığım canı gönülden kutlarım çok ama çok sevindim inşallah birinciliğinizide kutlayacağız.
    Çok geçmiş olsun aman dikkat edin siz bize lazımsınız.
    En içten sevgilerimle çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mehtap Hanımcığım ,bana bir şey olmaz yahuu küçükken ne kadar çok eşekten düştüm de bir şey olmadı:)eşekten düştüğümde bayılmıştım hatta, tüp bayıltmadı da eşek bayılttı beni yahuu :)
      çok sağolun geçti gitti.
      güzel yorumunuz ve de desteğiniz için çok teşekkürler :)
      Kocaman Sevgiler...

      Sil
  6. Öncelikle zehirlenme olayı için geçmiş olsun diyorum. Ayrıca bu güzel ve farklı tasarımın seçilmesi beni hiç şaşırtmadı;) terbir ediyorum sizi.. Hayırlı uğurlu olsun, devamı gelsin diyorum. Bu arada çekiliş kazanmanıza da çok sevindim, güle güle kullanınız hediyelerinizi:), sevgiler ve selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Handan Hanım, çok teşekkürler geçti gitti. küçük bir maceraydı aynı güne dek geldiği için tüm olaylar komik bir gündü aslında.
      çok sağolun güzel yorumunuz için :)evet hediyeler de çok özel ve güzel hediyelermiş çok beğendim.
      Sevgiler...

      Sil
  7. gaz olayini duymustum gecmis olsun. Bunlar onemli konular dikkat etmek lazim.

    Valla kazananlar arasinda olacaginizi tahmin ediyorum, cunku diger tasarimlara soyle bir goz attim %99'u taklit; zaten katilimcilarin %90'i da oyuncak yapmis.Gorebildigim en 'Ozgun' fikir sizinki. Yarisma duzenleyenler bunu dikkate alacaklardir insallah.

    Bu prosesde yazdiklarinizi ve pesimist paylasimlarinizi dusundum, onay alamadim, benim ki ney ki gibi, hatirliyor musunuz?... Siz kendinizi engellemediginiz surece engeller size viz gelir tiris gider aslinda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nursun Hanımcığım, bu en hoş sürpriz. evet çabuk olumsuz düşününen bir yapım var ben pozitif düşünmeye çalışsam da içimde vesvese veren meymenetsiz bir ses var. ama dua etmekten vazgeçmiyorum. karamsar olduğumda duaya sığınıyorum, dilim söylesede kalbim Allahın verdiği kadere razı geliyor, başka çare yok diyorum. ben en çok Allaha güvendim, eğer kazanırsam da Allah istediği için kazanacağım. ben devemi bağladım ve Allaha emanet ettim.
      Geçen sene jürinin neleri beğendiğini düşününce biraz umudum yok oldu açıkcası, hep oyuncak tarzı şeylere gözleri kayıyor.
      bu senede de bayağı güzel tasarımlar var aslında. şimdi umut tekrar yeşerdi.
      evet artık dikkat ediyoruz o tüpe pek güvenli değil.neyseki gün hayırlı bitti. :)
      Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :)
      oğlak burcu olunca ne yapayım karamsar ve ön yargı özelliği baskın . değişmeye çalışıyorum, ama değişim bir günde olmuyor ne yazık ki.

      Sil
    2. Az kaldi bekleyip gorecegiz.

      Eger Juri icinde birine kiyak gecme prosesi yoksa sansiniz az degil. Siz elinizden geleni yapin onemli olan budur. O nedenle iciniz de rahat olmali. O ana kadar neyi yola dosedi isek, dosediklerimizin istikametinde devam edecegiz.

      Her ne olursa olsun, son ve baslangic disindaki olaylari secimlerimiz yonlendiriyor, bunu da akilda tutalim derim.

      Sil
    3. Çok teşekkürler Nursun Hanım :)evet artık bekliyorum, içimde umut da var o kadar kötü eleştireye rağmen. bir benim tasarıma yapılmış o negatif yorumlar, demek benim tasarım laf yiyecek kadar dikkat çekiyor onu anladım :)Allah bir şeye ol derse onun önünde hiçbir insanoğlu duramaz, o yüzden ben Allaha güveniyorum. insanlar sadece araçtır insanın rıskını ve kısmetini Allah verir, ben de tüm yüreğimle Allah'dan istedim.

      Sil
  8. Aman dikkat canım korkuttun beni,Allah korumuş.

    veeee huzurlarınız da haftanın tasarımı...çok sevindim Filiz'ciğim,yolun hep böyle açık olsun inşallah,kutluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Segili Gülden çok sağol güzel yorumun için :)
      facebookta yorumlara baktımda
      bu neki
      ben beğenmedim
      led ışık ön plandaymış da yün daha ön planda olması gerekmiş gibi bir sürü
      negatif yorum yapmışlar.
      bu elbisede de yün ön planda değilse nasıl ön planda olacak acaba komple örerek yapılmış bir elbiseye yapılan yorumlara bak.

      Sil
  9. Tebrikler sevgili Filiz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İlknur, tam sevinecem bir sürü negatif yorum yaptılar facebook'ta tasarımıma hiç anlamdım. diğer haftanın birincilerine tek laf etmemiş kimse ,bu hafta ben seçilince bunun neresini seçmişler, yapması çok kolay falan falan bir sürü yorum.
      Çok teşekkkürler yorumun için :)

      Sil
    2. Canım sıkma canını. Meyve veren ağaç taşlanırmış:))

      Sil
    3. bütün taşları benim için saklamışlar meğerse :)

      Sil
  10. İnanmıyorum iyiki sökmemişsiniz Filiz Hanım.çok güzel bir başarı elde etmişsiniz tebrik ederim nice güzel başarılara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Müge, yarışma 29 ocakta bitecekti öyle sökecektim canım, ama sökme fikri vardı.kartopu istemezse sökerim diye plan yaptım.kartopu nasılsa aramaz diye öyle odaklanmışım ki aradıklarında inanamadım.Facebookta kavga çıktı. bir sürü tasarım haftanın tasarımı seçildi kavga çıkmadı, benim tasarım seçilince bunu mu seçmişler ,hiç de tasarım değil gibi bir sürü negatif yorum yaptılar.sevincimi de yaşatmadılar.
      Çok sağolun güzel yorumunuz için.
      birde 1. seçilsem 3. dünya savaşı çıkacak :)

      Sil
  11. Bakk ben dedim sana, seçilirsin tabii.. :] Çok hoş cidden. :] tebriklerrr :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Burcu, çok teşekkürler. ben dahil herkese sürpriz oldu sanırım. benim haftanın birincisi olmama gıcık olanlarda vardı.

      Sil