19 Mart 2013 Salı

BCBG Max Azria


kaynak
BCBG Max Azria  markasının neredeyse tüm koleksiyonları arşivimde var, çok severek takip ettiğim ve de çizgisini çok beğendiğim bir marka. ''çok şık, çok tarz '' deyimini  tasarım felsefesi olarak benimseyen  Max Azria , amacının Avrupa'nın sofistikeliği ile Amerikan ruhunu birleştirerek modaya bir yön kazandırmak olduğunu söylemiş.
Kesinlikle güzel bir yön kazandırdığı aşikar, zira ben bu markanın tasarımlarına hayran hayran bakıyorum.
Bir çok ünlü yıldızın  vazgeçilmezleri arasında  Max Azria  tasarımları..Bu ünlüler arasında Sarah jessica Parker,Jennifer Lopez,Selma Hayek, Jennifer Garner,Cameron Diaz gibi ünlü yıldızlar var.


Neyse bu marka üzerine daha uzun yazı yazmak isterdim, lakin şu an başımda devlet senfoni orkestrası konser veriyor  ve nedense sadece vurmalı çalgılar çalıyor,  o yüzden kısa keseyim de aydın havası olsun !

20 yorum:

  1. Vayy bu güzel kreasyona yorum yapan olmamış mı??? Cıks cıks cıks!

    Hepsini çok beğendim, renkler şahane!
    Bir daha dünyaya gelirsem bu manken hanım kızlar gibi olmak istiyom yarabbim :( Niye mi? Bu elbiseleri giymek için yoksa podyum sevdam olmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ben de bu manken kızlar gibi olmak istiyorum !! bir daha doğmayı bekleyemem hemen böyle olmak istiyom !!
      az yorum alması daha iyi, neden derseniz bu güzellikleri bir ben seviyor ve de görüyorum. aslında paylaşmayacaktım, kendime saklayacaktım, ama yazık dedim, ya benim gibi bu tarz tasarımlara aşık olan insanlar var da internette fellik fellik arıyorlarsa dedim de insafa geldim yayınladım :) yoksa bencillik edip kendime saklayacaktım :)

      Sil
    2. Ben ancak hazar bıçağı değerse onlar gibi olcam bu hayatımda. Onun için hakkımı varsa diğer hayata saklıyom :D

      Sil
    3. hazar bıçağı nasıl bir bıçak acep hiç duymadım? kuantumda bu konuya bir çare vardır bence, bir araştımak lazım.paralel evrende belki ben bu mankenler gibi görünüyorum. hatta yakışıklı ,romantik prensle evlenmişim paralel evrende nasıl :)mutlu mesut yaşıyormuşum :)

      Sil
  2. Filiz Hanım, defileyi yine ayağımıza getirmişsin.
    Çok güzel çizgiler var. Bir de ilginç bir şekilde o çizgilerin devamında veya yanında bir şeyler yapma ilhamı veriyorlar. Yani bakıp geçemedim, uzun uzun bakıp hayal kurdurttular bana.
    Emeğinize sağlık, teşekkürler. Vurmalı çalgılar da susmuştur inşallah.

    YanıtlaSil
  3. defile merakım olduğu için defileleri peşime takıp bloguma getiriyom artık.
    ilham vercek çok güzel tasarımlar var gerçekten ,özellikle şifon kumaş için bir çok fikir var bu tasarımlarda.ben de hayal kuruyom da, bir de eyleme geçebilsem ahhh !
    senfoni orkestrasını dinlemekten eyleme geçemiyorum.yazık ki ilacın etkisi geçince konser kaldığı yerden devam ediyor. ilaç içince konsere ara veriyor benim beyin hücreleri. napalım neyseki ilaçlar var canım buna da şükür :)
    çok teşekkürler :) max azria'nın emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. sarılar başka bir güzel dördüncü elbise en basitleri ve en beğendiğim uygun kumaş olsa hemen diker giyerdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet !!! o sarılı olanların benim kalbimde ayrı yeri var !!

      Sil
  5. sakın paylaşmamazlık etmeyin, sayenizde yeni yeni markalar öğreniyorum, Filiz hanımcım..etniklere bayıldım, gönlümün sayfasına copyledim yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili ja sea, bu arada ismini nasıl değiştirdin yahuu önceden farklı yazılıyordu sanırım.paylaşırım canım, yılda bir iki kez bencil oluyorum o ana rastlamazsa güzel tasarımları paylaşırım. azıcık bencil oluyom bazen, ama azıcık :) al kopyala bir işe yarasın şu post değil mi ?

      Sil
    2. google + ya geçince böyle bir azizlik oldu..değiştiremiyorumda.. hala eski jaseayım ben..:) arada bencil olun canım hep paylaş hep paylaş nereye kadar.. takipteyim..

      Sil
    3. aaa ben geçmeyeyim o vakit, adım değişir falan bir de onunla uğraşmayayım. yok yok paylaşayım , paylaştışkça çoğalsın güzellikler :)

      Sil
  6. Beautiful collection!!! I love to have many of these dresses in my closet!
    Happy spring for you too!!!
    Have a wonderful weekend, dear friend! and my g+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Marcela ,eminim bu elbiselerin hepsi sana çok yakışır.
      Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için :)
      Güzel, büyülü , mutlu bahar dilerim !!
      Sevgili arkadaşım ,Sevgiler.... <3

      Sil
  7. Tasarımlara bayıldım hepsi ne kadar farklı,yazın sıcağında nasıl giyilir bunlar püfür püfür.Filizzzz sen ne zaman dikiş dikcen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh sevgili hayaliatölye, bir sürü kumaşım dikilmeyi bekliyor, ama baş ve boyun ve de bileğimde tekrar eden kronik ağrılar hiç dikiş dikme hevesi bırakmadı bende.bileğimde sorunlu örgü örmeye başladığım an ağrıdan duramıyorum. inşallah iyileşeyim dikişe devam mecbur.

      Sil
  8. Tasarımlar bir güzel, mankenler de güzel ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mankenler güzel olunca tasarımlar da kendini iyi gösteriyor tabii :)

      Sil
  9. Filiz'ciğim fazla koleksiyon incelemesi yapmıyorum ama bunlara bayıldım. Neden mi, ne olur ne olmaz yarın bakarsın koleksiyon hazırlamak durumunda olurum da mazallah Handan kopya çekmiş densin istemem:P)) benimkisi de bir garip teselli kendimce:P))) Şunu belirteyim Max Mara'yı her zaman sevmişimdir deee, bu koleksiyon beni geçen sezondan çok daha mutlu etti, doğrusu çok çok beğendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Handan, tvde defile gördümmü frene basıp izleyen moda meraklısı biri olduğum için koleksiyonları takip etmek benim için zevk.sadece ekrandan takip tabii, nerde bu markalara elimi sürmek !!
      İnşallah sen de bir gün kendi koleksiyonunu yaparsın da bende buradan yayınlarım büyük bir zevkle.Neden olmasın?
      Moda tasarımında da üretilmeyen, denenmeyen kalmadı zaten, tek kumaşlar değişiyor. En sevdiğim iki koleksiyonundan örnekler bunlar benim giyebileceğim parçalar da var içinde.
      beğenmene sevindim :)
      Sevgiler...

      Sil